Haberler

    Yeni Bi' Fest Gazino Geceleri

    Gazino Kültürünün Canlanmasına 4 Yıldır Katkıda Bulunan Yeni Bi' Fest'in Yaratıcılarından "Gazino Geceleri" şimdi İstanbul,ve İzmir'de.

    Gazino Kültürünün Canlanmasına 4 Yıldır Katkıda Bulunan Yeni Bi' Fest'in  Yaratıcılarından "Gazino Geceleri" şimdi İstanbul,ve İzmir'de.

    Türkiye'nin bir dönemine damgasını vurmuş, mezenin, muhabbetin ve müziğin en keyifli halinin yaşatıldığı, hatıralarımızdan silinmeyen gazino eğlenceleri, çok özel bir kadroyla bir kez daha canlanıyor. Yaklaşık 40 yıldır fantezi müzik alanında kendine özgü tarzıyla Türk müziğine damga vuran Ümit Besen, 7'den 70'e herkesin ezberlediği şarkıları ile Yeni Bi' Fest Gazino Geceleri'nde sizlere gazino keyfini doyasıya yaşatacak.

    Yıllarca buğulu, unutulmaz ve güçlü sesiyle hafızalarımıza kazınan Yeliz, geçmişle bugünü Harika şarkılarıya gazino sahnesinde harmanlarken, son yıllarda Türkiye'nin en eğlenceli topluluklarından biri olan Anason Orkestrası ise geniş repertuvarı ile sizleri Türk Pop tarihinde eğlenceli bir yolculuğa çıkaracak.

    Yeni Bi' Fest Gazino Geceleri, İstanbul'da başlayarak, İzmir'de devam edecek özel bir turne ile gazino kültürünü günümüze taşıyacak.

    Yeni Bi' Fest Gazino Geceleri, meze, müzik ve muhabbet ileşenlenecek sofraları, masalı oturma düzeni ve fix menü uygulaması ile efsaneleşmiş gazino kültürünü size hatırlatmaya ve yeniden yaşatmaya fazlasıyla hazır. Kaçırmamak için masanızı ayırtmayı unutmayın!

    Turne Programı

    31 Mart The Ritz-Carlton, İstanbul  / Ümit Besen – Yeliz – Anason Orkestrası

    8 Nisan Swissotel Büyük Efes İzmir / Ümit Besen – Yeliz – Anason Orkestrası

    NOT: Tüm etkinliklerde kapı açılış saati 20: 00'dır.

    Detaylar :

    İl : İstanbul

    İlce : Şişli

    Mekan : The Ritz-Carlton

    Mekan Adresi : Süzer Plaza, Askerocağı Caddesi, No: 6 Elmadağ

    Başlangıç Saati : 31.03.2017 20: 00: 00

    Bitiş Saati : 31.03.2017 22: 00: 00

    Kategori : Yeni Bi' Fest Gazino Geceleri

    Tür : Konser

    Ücretlimi? : Hayır

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Ümit Besen İstanbul Türkiye İzmir Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title