Haberler

Yeni Belediye Başkanı MHP'den

Manisa'nın Kula ilçesinde 30 Mart 2014 tarihinde yapılan mahalli idareler kesin olmayan yerel seçim sonuçlarına göre Kula Belediyesi’nde Belediye Başkanı Hüseyin Tosun oldu.

Manisa'nın Kula ilçesinde 30 Mart 2014 tarihinde yapılan mahalli idareler kesin olmayan yerel seçim sonuçlarına göre Kula Belediyesi'nde Belediye Başkanı Hüseyin Tosun oldu.

Milliyetçi Hareket Partisinden aday gösterilen Hüseyin Tosun yerel seçimleri kazanarak yeni belediye başkanı oldu.

HÜSEYİN TOSUN KİMDİR

Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümü 2. sınıfta okulu bırakıp 1987-2003 yılları arasında 17 yıl Türkiye Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde Kula ilçesinde İmam-Hatiplik yapmış, 2004-2007 ve 2007-2009 yıları arasında iki dönem Adalet ve Kalkınma Partisi Kula İlçe Başkanlığında bulunmuş olup, 2009 yerel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisinden Kula Belediye Başkanlığı aday adayım oldu. Asıl mesleği tarım ve hayvancılık ürünleri ticareti başta olmak üzere diğer şirketlerdekilerle beraber 50 kişinin üzerinde istihdam sağlamakla birlikte daha önce birçok sivil toplum kuruluşlarında görev almış ve Kula Girişimci İşadamları Derneği (KUGİAD) Başkanlığı yapmış olup Evli ve üç cocuk babasıdır. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title