Haberler

    Yeni Asus N Serisi Notebooklar Tanıtıldı

    Asus, Yeni N Serisi Dizüstü Bilgisayarları Tanıttı. İşte Usb 3.0 Kullanan Yeni Dizüstüler...

    Notebook dünyasının yenilikçi firma ASUS; yeni N Serisi dizüstü bilgisayarları kullanıcılarının beğenisine sundu.

    Yeni ıntel® Core™ işlemcisi ile güçlendirilen bu dizüstü bilgisayarlar, en iyi taşınabilir multimedya deneyimini, konforunu ve stilini sunuyorlar. Yeni N serisi, USB 2.0 bağlantısı ile karşılaştırıldığında 10 kat daha hızlı veri transferini sağlayan USB 3.0 bağlantı seçeneği sunuyor. Her zaman ve her ortamda en mükemmel ses deneyimini sunmak için SonicMaster ses teknolojisine sahip olan N Serisi, Video Magic teknolojisi sayesinde de yüksek çözünürlüklü görüntü kalitesi elde etmek için DVD çözünürlüğünü 1080p oranına çıkartıyor.

    Günlük yaşama gittikçe nüfuz eden multimedya eğlence anlayışı yüksek özellikli dizüstü bilgisayarların önemini daha da ön plana çıkartıyor. Yüksek tanımlı video ve film izleme, gerçekçi ses özelliklerini yaşama ve sevdiklerinizle multimedya deneyimini paylaşmak için yüksek hızda bağlantı sağlayabilme isteği ASUS N Serisinin temel hedefi.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title