Haberler

Yenı̇ Sıngle "FEVER"

Güncelleme:

"Fever"in yeni versiyonu, Justin Bieber'ın Chance The Rapper şarkısından da tanıdığımız Josh Gudwin imzası taşıyor.

Son dönemin en büyük çıkış yapan ismi Oscar and the Wolf, 30 milyondan fazla dinlenen Infinity'nin albümünde yer alan, İstanbul'da iken esinlenerek yazdığı "Fever" adlı parçasının single versiyonunu dinleyicileriyle paylaşıyor!

Oscar and The Wolf, ki kendisi Max Columbie olarak da bilinir, 30 milyondan fazla dinlenen albümü "Infinity"i Brüksel'deki evinde bir yıllık bir öz-keşif sürecinin ardından yarattı ve bu süreci bir turne ve 2015'te yayınlanan ilk albümü Entity'e dair gelişen yoğun bir beklentiyle taçlandırdı.

ALBÜME ALTIN VE 3 PLATIN ÖDÜL

Oscar and the Wolf, geçtiğimiz aylarda Türkiye'de GRGDN Müzik & Play It Again Sam etiketiyle tüm müzik marketlerde ve D&R'larda yerini alan "Infinity" albümüyle Hollanda'da altın, Belçika'da ise 3 platin ödülünün sahibi oldu. Sanatçı dünya listeleri ve aldığı ödüllerinin yanı sıra Avrupa dışında da birçok önemli festivallerde sahne aldı. Kendini keşfetme döneminin sonucu olarak "Infinity" albümünün çoğu Max Columbie'nin hayatının bu dönemine ait özetin yansıması.

"FEVER"I ISTANBUL'DA YAZDI

Max Columbie'nin de söylediği gibi; "Bu şarkının demosunu İstanbul Boğazı yakınlarında bir çatı katında bulunan gece kulübünde iken yazdım. Şarkının kulağa 90'ların Eurotrance'sının coverlanmış hali gibi gelmesini, fakat aynı zamanda da Orta Doğu dokusunu taşımasını istedim. Bu, güneşin doğuşuna övgü, hedonistçe omuz silkme ve şiddetli içsel arzu."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Brüksel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title