Haberler

Yeliz Yeşilmen, Kocasının Borcu İçin Konuştu: 190 Bin Para Değil, Benim Arabam 600 Bin TL

Güncelleme:

Kocasının borcu yüzünden restoranına haciz geldiği iddia edilen Yeliz Yeşilmen, "Restoran babamın üzerine ben sadece işletiyorum. Ayrıca 190 bin para değil, benim arabam 600 bin TL" dedi.

Ünlü şarkıcı Yeliz Yeşilmen'in kocası Ali Akbaş'ın yıllar önceki borçları başlarına bela oldu.

"RESTORAN BABAMIN ÜZERİNE"

Haciz memurlarının iş yerine gelmesi üzerine aracıyla hızla uzaklaştığı iddia edilen Yeliz Yeşilmen, konuyla ilgili şunları söyledi: "Eşim Ali Bey'in çok eskiden süregelen bir meselesi bu. Kendisi haklı ancak dava hâlâ sonuçlanmadı. Ayrıca restoran eşimin değil, babamın üstüne. Ben de işletmecisiyim. Ali Bey'in restoranımızla bir bağlantısı yok. Hesap kitap bende. Ayrıca neden kaçayım? Çocuklarımı okuldan almak için restorandan çıkmıştım."

"190 BİN TL AZ PARA"

Dün gece gerçekleşen bir ödül törenine katılan Yeliz Yeşilmen, olayın büyütüldüğünü ve "190 bin TL az bir para. Zaten benim arabam 600 Bin TL" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yeliz Yeşilmen Ali Akbaş Magazin Haberler

500

Yorumlar (38)

Derya:

Dosta Sevinç , düşmana ise acı verir sizin varlığınız . . haset edene Allah vermez Helal kazanç berekettir şükür nimeti arttırır ALLAH şükredersenız arttırırm diyor. . kıskanmanın kötü söz söylemek basit insanların işi. . . Yeliz hanımı doğal kaliteli düzgün bir aile. instergamdan da takip ediıyorum ve ALLAH inancı olan samimi bir müslüman hanım . seni çok seviyoruz. . sevgiler 3

1
10
yanıtYanıtla
cerenay:

o zaman hava yapacağına sat arabanı devletin vergi borcunu öde. Sonradan görme .

9
2
yanıtYanıtla
hakan:

yakışır dünya güzeline hastayım bu karıya

0
9
yanıtYanıtla
wossss:

mehmet alı ye yanassın 1 gecede bıter borc

6
2
yanıtYanıtla
merve:

yazik, allah sonradan görenlerden korusun.

7
0
yanıtYanıtla
Realist:

Ye kürküm ye diyorsun yani. Üstü başı iyi olan herkes zengin değil veya üstü başı kötü olan herkes fakir değil. Bunu öğren öyle gel. Ayrıca Türkiye’nin bozuk yollarında trilyonluk arabayla gezsen ne olacak ki. Başka tarafımla gülüyorum senin gibilerini gördüğüm zaman... :D

7
0
yanıtYanıtla
Onemli deil:

NE OLDUM DEME NE OLACAGIM DE

7
0
yanıtYanıtla
Ne yakiz:

Kimelerinde para çok ama akıl yok.

5
0
yanıtYanıtla
Nurullah coşar:

İnsanlıl öldü , onu siz öldürdünüz.

5
0
yanıtYanıtla
SİNİRLİ:

Niye kıskanıyorsunuz anlamadım. İnsanlar herhangi bir yetenekleri ile zengin olurlar. Bu güzellik olabilir, Rol yeteneği olabilir, Güldürme olabilir. Cimri olabilir. Bu tip insanlar zengin olurlar.

0
5
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title