Haberler

Yediği Pekmez, Gördüğü Antep

Nick Cannon Emlak Simsarcısının Gezdirdiği 'Chateau de Versailles'in Kopyası Malikanede İşlemeli Koltukları, Altın Elyaflı Masaları, Duvarlardaki Tabloları Bön Bakışlarla Seyrediyor.

Nick Cannon emlak simsarcısının gezdirdiği 'Chateau de Versailles'in kopyası malikanede işlemeli koltukları, altın elyaflı masaları, duvarlardaki tabloları bön bakışlarla seyrediyor.

Oturma odasına bitişik kapalı yüzme havuzu, 100 koltuklu yemek salonunu da gördükten sonra '' Fena değil, bize yeterli burası, alırız.'' diyor. Simsar '' Marie Antoinette'in yatağından, Kral 15. Louis'nin mobilyalarından da söz ediyor ama hayatı tek odalı evlerde geçmiş şarkıcı-komedyen Fransız hanedanını nerden bilsin? Zenci komedyen-şarkıcı Nick'in ''Yediği pekmez, gördüğü Antep.''

Beverly Hills'e komşu mahalledeki şatoya alıcılığa soyunmak her babayiğidin harcı değil, fiyatı 125 milyon dolar. Suudi Prensi Bandar bin Sultan'ın Aspen'de, Donald Trump'un Palm Beach'deki malikaneleriyle dünyanın en pahalıları listesinde. Peki bu milyarderler arasında Nick'in işi ne? Genç komedyen Mariah Carey'in yeni kocası. 40 yaşındaki Mariah 175 milyon album, plak ve video ile eserleri dünyada en fazla satış yapan kadın şarkıcı. 10 yaş küçük kocasına aşık aşık mültümilyoner kadın '' Git, gör beğenirsen alalım.'' diye kocasına açık çek vermiş.

Şatoda, eski sahiplerinin hikayeleri de ilginç. Sahibi David Saperstein'in 23 yıllık eşi Suzanne. İsveç'li eşi dört yıl önce özel uçağıyla Houston'a geldiğinde milyarder David hangar salonunda boşanma dilekçesini eline veriyor. ''Metro Networks ''sahibi David'in 45 yaşındaki eşine boşanma tazminatı ise Adnan Kaşıkçı'nın Nebile'ye ödediği 890 milyon dolarlık rekor meblağı takip ediyor.

Suzanne'ın Texas'lı milyarderi ağına düşürmesi de ilginç. David Boston'dan bindikleri uçakta yanına oturan Suzanne'la sohbet ederken bacakları tüylü olduğu için Avrupa'lı kadınlardan hoşlanmadığını söylüyor.Sarışın güzeli kadın milyarderin eline tutup bacaklarından yukarıya gezdirmeye başlıyor, apış arasına kadar. Kısa süre sonra David ilk karısını boşayıp Suzanne'le evleniyor. Amerika'lı işadamı Suzanne'ı boşadıktan sonra üç çocukların mürebbiyesiyle evleniyor. 32 yaşındaki mürebbiye Hillevi, Suzanne gibi İsveçli.

Amerikalı zenginler seks düşkünü İsveçli kadınlara meraklı. Baden Grand Dükü soyundan Kont Philip'in kızı Kontes Marie 1987'de borsa çöktüğünde New York'a gelip Lazar Freres firmasında 35 bin dolar aylıkla işe başlıyor. Milyoner yatırımcı George Brokaw genç İsveç'liye aşık olup 30 bin dolarlık pırlanta nişan yüzüğü veriyor. Nikah hazırlığı yaparken kızı yaşındaki Marie'ye gelen ateşli mektubu okuyunca evlenmekten vazgeçiyor. Marie'nin göz koyduğu erkek ise United Technologies sahibi George David. Parmağına 190 bin dolarlık yüzük takarak hayatlarını birleştiriyor. Yeni eşine haftada 200 bin dolar harcama izni veriyor.

36 yaşındaki Kontes Marie seks delisi. George David ise 66 yaşında, sürekli sevişme gücü yok. Tartışmalar, kavgaya dönüşüyor, Milyoner iş adamı genç karısının peşine detektifler takıyor. Sık sık seyahata çıkan Marie'nin İsveç'li bir eskrim hocasıyla seviştiğini öğreniyor. Marie'ye dava açan açıkgöz işadamı boşandıkları takdirde yarısı şirketinin hisseleri olmak üzere 36 milyon dolar vereceğini onaylayan bir belge imzalatmış. Belgede nikah yüzüğü, Marie'ye hediye olarak Stockholm'da aldığı dairenin tapusu da kendisine ait.

görünüyor.

 

Basın son haftalarda diğer bir İsveç'li, Elin Nordegren'in peşinde. Dünyanın bir numaralı golfçusu Tiger Woods'un eşi Elin, düzineyle metresi olan Tiger'a zina davası açmasın diye 300 milyon dolar tazminat aldığı söyleniyor. Hukukçular '' Zina davasında Tiger'ı savunmak çok güç. Elin dayatsa kocasının yarı servetini alır.'' diyor. Ünlü golfçunun serveti 1,5 milyar dolar civarında.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Haberler

Bakmadan Geçme

Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title