Haberler

Yedi Güzel Adam"Dan, Kitap Kafe'ye Ziyaret

Yedi Güzel Adam'lardan Nuri Pakdil ve Rasim Özdenören ile AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından yaptırılan Kitap Kafe'yi ziyaret etti.

Yedi Güzel Adam'lardan Nuri Pakdil ve Rasim Özdenören ile AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından yaptırılan Kitap Kafe'yi ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan tarafından gerçekleştirilen toplu açılış töreniyle hizmete açılan Kitap Kafe'de Nuri Pakdil ve Rasim Özdenören sevenleriyle bir araya geldi.

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, burada yaptığı konuşmada, Dulkadiroğlu Belediyesi'nin güzel hizmetler yaptığını söyledi.

Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından yaptırılan Kitap Kafe ve Geleneksel Çocuk Oyunları Parkı'nın çok önemli eserler olduğunu ifade eden Ünal, şunları kaydetti:

"Dulkadiroğlu'nda iki güzel şeyler oluyor. Bir tanesi bu Kitap Kafeler, bir diğeri ise Geleneksel Çocuk Oyunları Parkı. Belediye Başkanımız Kitap Kafelerin sayısını artıracağını belirtti. Aynı zamanda Geleneksel Çocuk Oyunları parkında babalar çocuklarıyla çocukluklarında oynadıkları oyunları oynayacaklar. Dulkadiroğlu'nda ve Kahramanmaraş'ta çok güzel şeyler oluyor. Bunun için ben Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay beye teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımızın da bu işte katkıları olduğunu biliyorum. Ona da katkılarından dolayı teşekkür ediyorum."

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sevde Bayazıt Kaçar ise Dulkadiroğlu Belediyesi'nin kente kazandırdığı güzel eserde iki güzel insanı ağırladıklarını kaydetti.

Pakdil ve Özderönen ile birlikte olmaktan duyduğu gururu dile getiren Kaçar, Kahramanmaraş'a kazandırılan eser için Dulkadiroğlu Belediyesi'ne teşekkür etti.

Nuri Pakdil ise Kahramanmaraş'ta ve özellikle de Kitap Kafe'de olmaktan büyük mutluluk duyduğunu, emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Rasim Özdenören ise Kitap Kafe'yi Kahramanmaraş'a kazandıran Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay'a teşekkür ettiğini söyledi.

Kafenin, Kahramanmaraş'ta okuma bilincinin daha da geliştiğinin bir örneği olduğunu dile getiren Okay, "Zaten Kahramanmaraşlılar okumayı seviyor. Bu güzel eserin açılması bu duygu ve bu kanaatimizi pekiştirmiş oldu. Belediye başkanımızın hizmetlerinin devamını diliyorum" dedi.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay ise Kahramanmaraş halkı tarafından da çok sevilen Kitap Kafe'den üç ayrı bölgeye daha kazandırmayı hedeflediklerini söyledi.

Kültürel anlamda çok önemli faaliyetler yaptıklarını dile getiren Okay, "Hem kitap okuma etkinliği düzenleyerek vatandaşlarımızı güzel insanlarla buluşturmuş olduk. İnşallah maksadımız hasıl olur. İnsanlar burada dinlenir ve hoş vakit geçirirken de kitaplarını okurlar. Ayrıca Kitap Kafemizin bahçesinde sesli bir bankımız mevcut. Burada insanlar oturarak değerli şairlerimizin şiirlerini dinleyebilirler."

Anlamlı hizmetlerinden dolayı belediyeyi tebrik eden AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici de çalışmalarından dolayı Dulkadiroğlu Belediyesi'ne bir kere daha takdir ettiklerini söyledi.

Konuşmaların ardından Pakdil, Özdenören, Ünal ve Kaçar, Kitap Kafe'yi gezdi.

Kaynak: AA / Yerel

Rasim Özdenören Nuri Pakdil Mahir Ünal Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title