Haberler

Yazıcıoğlu Trafik Kazası Geçirdi

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Bolu'da Trafik Kazası Geçirdi.

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Bolu'da trafik kazası geçirdi.

BBP Genel Sekreteri Yalçın Topçu'nun verdiği bilgiye göre, karayoluyla İstanbul'dan Ankara'ya gelmekte olan Yazıcıoğlu'nun içinde bulunduğu bulunduğu otomobil Bolu tünelinde kaza yaptı.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun kazayı hafif sıyrıklarla atlattığını belirten Topçu, otomobil sürücüsünün ise burnunun kırıldığını kaydetti. Kazada, Yazıcıoğlu ve beraberindekilerin bulunduğu otomobilin hasar gördüğü ifade edildi.

Topçu, Muhsin Yazıcıoğlu'nun öğleden sonra Ankara'ya geleceğini bildirdi.

Yazıcıoğlu, trafik kazası nedeniyle BBP'nin saat 10.30'da yapılacağı duyurulan MKYK toplantısına da katılamadı.

KAZA NEDEN OLDU

Yazıcıoğlu'nun geçirdiği trafik kazasının, içinde bulunduğu aracın, Bolu Tüneline girişte, öndeki kamyon sürücüsünün direksiyonu sola kırması nedeniyle ani fren yapması sonucu meydana geldiği bildirildi.

BBP Genel Merkezinden yapılan yazılı açıklamada, Yazıcıoğlu'nun İstanbul'dan Ankara'ya dönerken Bolu'da trafik kazası geçirdiği belirtildi.

Kazanın, Bolu Tünelinde saat 09.00 sıralarında meydana geldiği belirten açıklamada şu bilgilere yer verildi:

“Partisinin Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısına katılmak için BBP İstanbul 2. İl Başkanı Cemal Eğin ile birlikte İstanbul'dan Ankara'ya dönen Yazıcıoğlu'nun içinde bulunduğu araç, Bolu Tüneline girişte, önlerinde bulunan bir kamyonun direksiyonu sola kırmasıyla ani fren yaparak ciddi hasar gördü.”

Kazada Eğin'in burnunun kırıldığı ve aracın kullanılamayacak hale geldiği belirtilen açıklamada, Yazıcıoğlu'nun partisinin Marmara Bölge İstişare toplantısına katıldıktan sonra, Ankara'da BBP MKYK toplantısını yapmak üzere bu sabah İstanbul'dan yola çıktığı bildirildi.

 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title