Haberler

Yazıcıoğlu, Bbp'lileri Antalya'da Kampa Alıyor

Seçimler Öncesi Özellikle MHP ve Anap'tan Yaptığı Önemli Transferlerle Dikkatleri Üzerine Çeken Büyük Birlik Partisi (Bbp) Son Gelişmeleri Değerlendirmek Üzere Antalya'da Kampa Giriyor.

Seçimler öncesi özellikle MHP ve ANAP'tan yaptığı önemli transferlerle dikkatleri üzerine çeken Büyük Birlik Partisi (BBP) son gelişmeleri değerlendirmek üzere Antalya'da kampa giriyor.

Kuruluş tarihinin en hareketli günlerini yaşayan Büyük Birlik Partisi (BBP), seçim çalışmalarına her geçen gün hız veriyor. BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Kasım seçimleri ve Nisan ayında gerçekleştireceği Büyük Kurultay öncesi partililerini aileleriyle birlikte Antalya'da kampa davet etti. Yazıcıoğlu ve partiye yeni katılanların da iştirak edeceği kampta, BBP'liler hem bir araya gelme hem de dinlenme imkanı bulacak. BBP Lideri Yazıcıoğlu, hem Kasım seçimleri ve Nisan ayında gerçekleştireceği Büyük kurultay öncesi yeni katılımcılarıyla birlikte BBP Genel Başkan Yardımcıları, BBP MKYK Üyeleri, BBP'nin kurucular kurulu üyelerini ve partilileri 8-11 Şubat tarihlerinde Antalya Silence Park Resort Otel'de "Şimdi Büyük Birlik Zamanı" adını verdiği eğitim semineri ve kampa alıyor.

Öte yandan, 10 Şubat 2007 Cumartesi günü saat 11.00'de BBP'ye üçüncü büyük katılım töreni gerçekleştirilecek. Antalya'da yapılacak katılım töreninde devletin çeşitli kademelerinde görev yapmış üst düzey eski bürokratlar ve çeşitli siyasi partilerden birçok önemli isim yine BBP saflarına katılıyor.

(YZE-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title