Haberler

Yazıcı ve Aksu'dan Mersin'de Müzik Şöleni

MERSİN Uluslararası Müzik Festivali kapsamında uluslararası ödüllere sahip keman sanatçısı Berfin Aksu ile sahne alan usta orkestra şefi ve piyanist İbrahim Yazıcı, sanatseverlere müzik şöleni yaşattı.

MERSİN Uluslararası Müzik Festivali kapsamında uluslararası ödüllere sahip keman sanatçısı Berfin Aksu ile sahne alan usta orkestra şefi ve piyanist İbrahim Yazıcı, sanatseverlere müzik şöleni yaşattı.

Mersin Üniversitesi Nevit Kodallı Konser Salonu'nda gerçekleşen konser iki bölümden oluştu. Konserin ilk bölümünde Musorgsky'in Bir Sergiden Tablolar eseri, ikinci bölümde ise Fazıl Say'ın Keman ve Piyano için Sonat'ı ile Alman romantik dönemin en önemli bestecilerinden J. Brahms'ın Keman ve Piyano için Sonat Op 108 eseri seslendirildi. Piyanosu ile dinleyenleri etkileyen Yazıcı'ya kemanı ile eşlik eden Aksu, hem müziği hem de güzelliği ile göz doldurdu. Evrensel notaların yükseldiği konserin sonunda ikili, alkış yağmuru eşliğinde sahneden ayrıldı.

- Mersin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Yazıcı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title