Haberler

Yazarlar Başkentte Buluşacak

Bu yıl 13'üncüsü düzenlenen "Uluslararası Ankara Öykü Günleri", yarın başlayacak.

Farklı ülkelerden 50'yi aşkın yazar, eleştirmen ve yayıncının kitapseverlerle buluşacağı öykü günlerinde, yazarlar tarafından 30'un üzerinde öykü seslendirilecek, çeşitli panel ve söyleşiler gerçekleştirilecek.

Öykü günlerinin "onur ödülü" yazar Pınar Kür'e verilecek. Ektinliğe, onur konuğu olarak ise Venezuela'dan Maria Alejandra Sanchez ile Juan Manuel Parada Serrano, Bulgaristan'dan Kristin Dimitrova, Rusya'dan Yelena Tverdislova ile Chingiz Guseyinov, KKTC'den Mehmet Kansu, İtalya'dan Giuseppe Goffredo, Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nden Christos Hadjipapas ve Suriye'den Hatip Badle ile Abdulkadir Abdelli katılacak.

Panel, söyleşi ve öykü saatlerinde yer alacak isimler arasında Füruzan, Pınar Kür, Özcan Karabulut, Mustafa Şerif Onaran, Ömer Türkeş, Emin Özdemir, Doğan Hızlan, Alper Akçam, Atilla Şenkon, Kemal Gündüzalp, Sevgi Özel, Faruk Duman, Gönül Kıvılcım, Ayşegül Çelik, Hüseyin Su, İnan Çetin bulunuyor.

Bu yıl, Venezuela'nın mart ayında vefat eden devlet başkanı Hugo Chavez anısına gerçekleştirilecek etkinlik, 5 Mayıs'a kadar Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi, CerModern, Cafe Soul, Sanat Sokağı ve SUDEM olmak üzere beş ayrı mekanda öyküseverlerle buluşacak.

AA

Kaynak: EgitimNerede.com / Eğitim

Bulgaristan Venezuela Eğitim Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title