Haberler

Yaz Tatilinin Tadına Playstation®4 İle Varın

Güncelleme:

PS4™ sosyal özellikleriyle de dünyanın dört bir yanındaki oyun severlerin deneyimlerini paylaşmasına imkân veriyor.

Oyun tutkunları, PS4™ ile heyecanlı ve macera dolu bir yaz yaşayacak.

Tatile gidemeyenler, yazın tadını Sony PlayStation®4 (PS4™) turnuvaları ve oyun partileriyle çıkaracaklar. PS4™ güçlü grafikleri ve hızı, derin şekilde bütünleşik sosyal yetenekleri ve PlayStation®Vita (PS Vita) gibi cihazları kullanan yenilikçi ikinci ekran özellikleri ile zengin ve sarmalayıcı oyun deneyimini sunuyor.

Sony Computer Entertainment Worldwide Studios (SCE WWS) ve aralarında bağımsız geliştiricilerin de bulunduğu sektörün en iyi yazılım geliştiricilerinin ve yayıncılarının sunduğu oyunlarla PS4™ platformu, genişlemeye devam ediyor.

En çok satan PS4™ oyunları arasında, dünya çapında 2,1 milyon adetlik satış rakamına ulaşmış olan KILLZONE SHADOW FALL'un yanı sıra, INFAMOUS: SECOND SON ve KNACK gibi oyunlar da oyun severlerin büyük ilgisi ile karşılaşmayı sürdürüyor.

Yeni oyunlar büyük bir heyecanla bekleniyor

PS4 sisteminin oyun portföyü, THE LAST OF US: REMASTRED, THE ORDER 1886, DRIVECLUB, METAL GEAR SOLID V: GROUND ZEROES ve bunun gibi daha birçok farklı yapımı büyük bir heyecanla beklerken yeni oyunlar ile genişlemesini de sürdürecek.

PS4 dünyanın dört bir yanındaki oyun severleri bir araya getiriyor

Oyun severler, dünyanın dört bir yanındaki dostları ile deneyimlerini paylaşmak için PS4 sisteminin sosyal özelliklerinden da faydalanabiliyorlar. Kablosuz Kumanda Cihazı'nın (DUALSHOCK®4) üzerinde bulunan "SHARE" (paylaş) düğmesi ile paylaşım ve Twitch ve Ustream çevrimiçi video gerçek zamanlı veri aktarım platformları üzerinden de PS4 sistemlerinden oyun yayınları yapılıyor. Dünyanın dört bir yanından milyonlarca oyun severle bir araya gelen PS4 sahipleri sadece geleneksel oyun oynama deneyiminin keyfine varmakla kalmıyor, aynı zamanda sadece PlayStation üzerinden mümkün olan interaktif eğlence deneyimlerini de yaşıyorlar. Ayrıca, iPhone veya Android işletim sistemli akıllı telefon ve tabletlere indirilebilen PlayStation App, kullanıcıların PlayStation Store üzerinden içerik satın almasına ve PSNSM üzerinden arkadaşları ile mesajlaşabilmesine imkân veriyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Playstation Sony Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title