Haberler

Yaz Spor Okullarına Büyük İlgi

Gebze Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Tarafından Her Yıl Geleneksel Olarak Düzenlenen Yaz Spor Okullarına Kayıtlar Devam Ediyor.

Gebze Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen yaz spor okullarına kayıtlar devam ediyor.

Gebze Belediyesi tarafından 10 ayrı branşta eğitim verecek yaz spor okullarına büyük ilgi görüyor. 2 binden fazla öğrencinin kayıt yaptırdığı yaz spor okullarında bu yıl futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi, tenis, güreş, jimnastik, atletizm, badminton ve step aerobik dallarında eğitim verilecek. Eğitim çalışmaları Metin Oktay Stadı, Umut Halı Saha, 75. Yıl Halı Sahası, Maksi Halı Saha (Mutlukent), Adaspor Halı Saha, Mutlukent İlköğretim Okulu Kapalı Spor Salonu, Gebze Kapalı Spor Salonu, Kroman Çelik İlköğretim Okulu, Atatürk Lisesi Kapalı Spor Salonu ile Gebze Stadı Atletizm Pisti'nde yapılacak.

Gebze Belediye Başkanı İbrahim Pehlivan, Yaz Spor Okulları'nın her geçen yıl artan bir ilgi gördüğünü ve bu yıl da 3 bin 500- 5 bin çocuğa spor eğitimi vermeyi hedeflediklerini belirterek, amaçlarının yaz tatillerinde çocukları sokaklardan ve kötü alışkanlıklardan uzak tutarak spor yapmalarını sağlamak ve yetenekli çocukları erken yaşlarda keşfetmek olduğunu söyledi.

(MEA-MŞ) 18.06.2008 16:52 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title