Haberler

Yaz Spor Festivali İller Arası Yıldızlar Judo Turnuvası Kilis'te başladı

Güncelleme:

Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) ve Kilis Belediyesi iş birliği ile düzenlenen "Yaz Spor Festivali İller Arası Yıldızlar Judo Turnuvası" Kilis'te başladı.

Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) ve Kilis Belediyesi iş birliği ile düzenlenen "Yaz Spor Festivali İller Arası Yıldızlar Judo Turnuvası" Kilis'te başladı.

Beşevler Spor Salonu'nda gerçekleştirilen şampiyonaya 18 ilden aralarında Suriyelilerin de bulunduğu 350 sporcu katıldı.

Kilis Valisi Recep Soytürk, burada yaptığı konuşmada, müsabakaya katılan bütün sporculara başarılar diledi.

Müsabakaya katılan sporculara Kilis'i gezmeleri için tavsiyelerde bulunan Soytürk, "Bugün 18 ilden tam 350 misafirimiz var. Kilis genel olarak bölgede küçük bir yer olarak kalmış diye bir algı var. Benim ne kadar misafirim geldiyse 'biz Kilis'in bu kadar güzel olduğunu, tarihi eser olduğunu bilmiyorduk. İyi ki geldik, Allah razı olsun' diyorlar. Sevgili gençler, Kilisimizin tarihini, kültürünü, misafirperverliğini görün. Bu projenin yürütülmesinde emeği geçen belediye personelimize ve desteği olan UNICEF'e teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan da Kilis'te judo turnuvasını 5'inci kez düzenlemenin heyecanını yaşadıklarını aktardı.

Ramazan, sporun gençlerin sosyal hayatına ve ahlaki gelişimine önemli katkılar sağladığını belirtti.

UNICEF Türkiye Temsilci Yardımcısı Nona Zicherman ise bu etkinliğin çocukların ve gençlerin sosyal katılımını desteklediğini ifade etti.

Zicherman, UNICEF'in çok önemli ortaklarından biri olan Gençlik ve Spor Bakanlığına etkinliğe olan katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek "Pandemi dünyada tüm ülkelerde olduğu gibi Türkiye'de de hayatımızı değiştirdi. Pandemiyle mücadele konusundaki çalışmaları ve eğitim ile sosyal hizmetleri zor şartlarda bile devamını sağladıkları için Türkiye devletini tebrik ediyorum." dedi.

Konuşmaların ardından Vali Soytürk, katkılarından dolayı Belediye Başkanı Ramazan ve Zicherman'a plaket verdi.

Şampiyona 16 Temmuz Cuma günü sona erecek.

Kaynak: AA / Spor

Birleşmiş Milletler Kilis Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS...
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title