Haberler

Yaz Öncesi 2. El Otomobil Piyasası Hareketlendi

Yaklaşan Yaz Mevsimi Öncesi 2. El Otomobil Piyasasında Hareketlilik Yaşanırken, Alıcılar Fiyatların Yüksekliğinden Şikayet Ediyor.

Yaklaşan yaz mevsimi öncesi 2. el otomobil piyasasında hareketlilik yaşanırken, alıcılar fiyatların yüksekliğinden şikayet ediyor.

Trabzon’un Moloz mevkiinde Pazar günleri kurulan 2. el otomobil pazarında yaklaşan yaz mevsimi öncesinde hareketlilik yaşanıyor. Yaz mevsimine otomobil alarak girmek isteyen vatandaşlar, sabahın erken saatlerinde pazara gelerek fiyat araştırması yaparken en fazla fiyatların yüksek olmasından yakınıyor. Otomobilini satmak isteyenler ise fiyatların makul seviyelerde olduğunu, yaz mevsiminin girmesiyle fiyatların daha da artacağını ifade ederek pazarda yaşanan kalabalığın satışlara yansımamasından şikayet ediyor. Otomobil pazarında yerli ve yabancı çok sayıda otomobil satışa sunulurken, kıran kırana geçen pazarlıklarda yerli modellerin daha çok rağbet gördüğü dikkat çekiyor.

(EK-MU-Y)

29.04.2007 16:03 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title