Haberler

Yaz Kurslarına Yoğun İlgi

Güncelleme:

Menteşe Belediyesi tarafından çocuklara ücretsiz olarak verilen yaz kursları başladı. Çocukların yeteneklerine göre yönlendirildiği kurslara, ilk günden itibaren yoğun bir katılım gerçekleşti.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş yaz kursları sayesinde çocukların tatilde zamanlarını kaliteli ve verimli geçirdiklerini belirterek, " Her yıl ücretsiz olarak verdiğimiz yaz kurslarımız bugün itibariyle başladı. Kurslara katılımın yüksek olması bizleri sevindiriyor. 7-15 yaş arası çocuklara uzman eğitmenlerimiz eşliğinde verdiğimiz kurslar ile çocuklar, istedikleri alanda kendilerini geliştiriyorlar. Kurslar ile çocuklarımız yaz tatillerini öğrenerek, üreterek ve becerilerini geliştirerek değerlendiriyorlar." dedi.

Menteşe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde 7-15 yaş arası çocuklara 45 gün boyunca resim, ebru, keman, gitar, takı tasarım, dans, tiyatro, yaratıcı drama, çocuk yogası,karate, masa tenisi, voleybol ve halk oyunları kursları verilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bahattin Gümüş Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title