Haberler

Yaz Kur'an Kursu Kapanış Programı

Bartın İl Müftülüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bartın Ensar Vakfı işbirliğince gerçekleştirilen yaz Kur'an kursu kapanış etkinliği düzenlendi.

Bartın Ağdacı İlkokulu konferans salonundaki programda Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından öğrenciler çeşitli gösteriler sundu.

Ensar Vakfı Bartın Şubesi Başkanı Engin Köstekçi, burada yaptığı konuşmada, İl Müftülüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan protokol çerçevesinde yaz Kur'an kursunda öğrencilere temel dini bilgiler, Siyer Ahlak ve Kur'an-ı Kerim eğitimi verildiği söyledi.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç da 1,5 ay gibi kısa sürede hem Kur'an-ı Kerim öğrenen hem de sosyal faaliyetlerde bulunan öğrencileri kutladığını belirtti.

Öğrenci ve öğretmenlere teşekkür belgeleri takdim edilen programa, İl müftülüğü şube müdürü Mahmut Semiz, Eğitim-Bir-Sen Bartın Şubesi Başkanı Muhammet Akça, öğretmen ve öğrenci velileri katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title