Haberler

Yaz-kış tatil tadında bir yaşam: Denizİstanbul

ilandır
Güncelleme:

Keleşoğlu Holding, Denizİstanbul ile Yakuplu sahilinde fark yaratan yeni etabı Mercan Konaklarının yapımına hızla devam ediyor. Mercan Konakları'nda yaz-kış tatil tadında bir yaşama kavuşma imkanı sunuluyor.

Bugüne kadar Ataköy Konakları, Vadi İstanbul, Arketip Evler, Yalın Evler, Koru Florya, Historia AVM ve Capacity gibi konut ve ticari alan inşaatında adından söz ettiren Keleşoğlu Holding, son gözdesi Denizİstanbul'un yeni etabı Mercan Konaklarının inşaatına hızla devam ediyor. 60 bin metrekare üzerine konumlanan Mercan Konakları'nda her katta iki daire ve üç cephe avantajı bulunuyor. 719 adet dairenin yer aldığı, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin sunulduğu Mercan Konakları, 5 ve 8 kat arasında değişen blok yapısına sahip. Bloklar arası 25 metre mesafenin bulunduğu ve kişi başına düşen 15 metrekare yeşil alanı ile Avrupa ortalamasının üzerinde tasarlanan Mercan Konakları, akarsuları, peyzaj alanları ve denize cephe plajı ile tatil tadında konforlu ve ayrıcalıklı bir yaşam vaad ediyor.

Mercan Konakl arı'nda h er aileye uygun daire seçenekleri var

Gençlere, ailelere ve emeklilere; denizin, yeşilin, huzurun ve komşuluğun yakınlığını sunan Mercan Konakları'nın yeni etabı 299 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta. 1+1 daireler, 66 ve 75 metrekare büyüklüğünde tasarlandı. 2+1 dairelerde 90 ve 144 metrekare olmak üzere iki farklı seçenek bulunuyor. Mercan Konakları'nın yeni etabında, 133 ve 193 metrekare büyüklüklüğünde 3+1 daireler ile 213 metrekareden başlayan 4+1 daireler de yer veriliyor.

Denizİstanbul'da kişiye özel ödeme seçenekleri bulunuyor

Yaşam ve yatırım tercihinde bulunmak isteyenler, 2017 yılının son çeyreğinde tamamının teslim edilmesi planlanan Mercan Konakları'ndan peşinat sonrası ara ödemeli plan ile ayda 2 bin 906 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olma imkanı yakalıyor. Denizİstanbul, kişiye özel hazırladığı ödeme planları doğrultusunda, konut kredisi ile 10 yıla, kurum finans sistemi ile de 3 yıla yayılan farklı ödeme seçenekleri de sunuyor.

Denizİstanbul'da hayat etap etap başlıyor

1 milyon 200 bin metrekare alana yayılan Denizİstanbul, konut alanları, spor ve yaşam kulübü, kültürel ve rekreasyon alanları, okul, hastane, otel, manej ve AVM'si ile fark yaratıyor. Deniz kenarı kafe, restoran ve ticari üniteleri, hizmete açık West İstanbul Marina'sı, 1.5 kilometrelik sahili ve kumsalı ile Denizİstanbul, yeşil ve mavi bir kent hayatı sunuyor.

Keleşoğlu Holding hakkında

1976 yılında nitelikli projeler üretmek ve insanların hayatında değer yaratmak hedefiyle kurulan Keleşoğlu Holding, geçmişten bu yana ulusal ve uluslararası 22 farklı mimar ile 33 nitelikli projeyi hayata geçirmiştir. Özellikle metropollerin merkezi noktalarında konut, alışveriş merkezi, ticari ve karma projeler geliştiren Keleşoğlu Holding, kurulduğu günden bu yana toplamda 2 milyon 510 bin metrekare yaşam ve ticari alan üretmiştir. Projelerini inşa ederken nicelik yerine niteliğe önem veren Keleşoğlu Holding, önemli lokasyonlarda yatırımlarına hızla devam etmekte ve sektörün kalite anlayışının gelişmesine katkı sağlamaktadır. Capacity, Pelican Mall, Historia Fatih, Flyinn, Metroport, Koru Florya, Vadistanbul, Pelican Hill, Ataköy Konakları, Arketip, Yalın Evler gibi sektöre ve bölgelere değer katan birçok sembol projesi bulunan Keleşoğlu Holding edindiği sektör tecrübesi ile birçok uluslararası ödüle de layık görülmüştür. Alanında en iyi uzmanlarla çalışarak yatırımcısına kazanç sağlayan, her geçen gün müşteri ve paydaşları ile büyümeye devam eden Keleşoğlu Holding, sürdürülebilir güven ortamı oluşturmaya devam ediyor. Değişen ve gelişen dünyada yenilikleri yakından takip eden ve inovatif yaklaşımlarla beklentilerinin çok ötesinde yaşam alanları inşa eden Keleşoğlu, bu sorumluluk bilinci ve motivasyon ile çalışmalarını sürdürmektedir.

444 41 51


İstanbul Ataköy Yalın Advertorial Haberler Advertorial Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını CANLI İZLE! 19 Nisan Yalı Çapkını 66. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 8. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 19 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Meteoroloji 45 ili uyardı! Türkiye'de hangi illerde yağış var? İşte sarı kod verilen iller... Ülke puanına en çok hangi takım katkı yaptı? (2024) işte bu sene ülke puanına en çok katkı yapan takım! En iyi çay nasıl demlenir? Çayın güzel olması için ne yapmalı? HAFTA SONU İSTANBUL'DA HAVA DURUMU: 20 Nisan İstanbul'da hava nasıl olacak? 23 Nisan Tarihte Bugün ne odu? 23 Nisan'da ne oldu? 23 Nisan ne günü? 23 Nisan'da doğan ünlüler! 22 Nisan Tarihte Bugün ne odu? 22 Nisan'da ne oldu? 22 Nisan ne günü? 22 Nisan'da doğan ünlüler! 21 Nisan Tarihte Bugün ne odu? 21 Nisan'da ne oldu? 21 Nisan ne günü? 21 Nisan'da doğan ünlüler! 20 Nisan Tarihte Bugün ne odu? 20 Nisan'da ne oldu? 20 Nisan ne günü? 20 Nisan'da doğan ünlüler! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! METEOROLOJİ'DEN SARI KODLU UYARI! | Hangi illerde uyarı verildi? Sarı kodlu uyarı nedir? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
title