Haberler

Yayman'dan Kırıkhan Esnafına Ziyaret

AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Hüseyin Yayman, "Amik Ovası'ndaki çiftçi kazanacak.

AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Hüseyin Yayman, " Amik Ovası'ndaki çiftçi kazanacak. Çiftçi kazanırken Kırıkhan'daki esnaf kazanacak. Esnaf kazanırken Hatay kazanacak. Bu büyük bir zincir ve zincirin halkaları var. Hedef büyük Türkiye, vakit Hatay vakti." dedi.

Yayman, seçim çalışmaları kapsamında Kırıkhan ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu.

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz'un da eşlik ettiği ziyaretlerde esnafla sohbet edip karanfil dağıtan Yayman, vatandaşların sorun ve isteklerini dinledi.

Partisinin yeni dönemde yapacağı çalışmalardan bahseden Yayman, Kırıkhan'ın bir tarım kenti olduğunu belirtti.

Yayman, Amik Ovası'ndan yılda üç ürün aldıklarına dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Amik, Türkiye tarımı için de büyük öneme sahip. Hazırlayacağımız projeler ve atacağımız adımlarla, kırsaldan başlayıp, Kırıkhan'da refah seviyesini daha da üstte çekeceğiz. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ısrarla üzerinde durduğu 2023 hedefleri için var gücümüzle çalışacağız. Amik Ovası'ndaki çiftçi kazanacak. Çiftçi kazanırken Kırıkhan'daki esnaf kazanacak. Esnaf kazanırken Hatay kazanacak. Bu büyük bir zincir ve zincirin halkaları var. Hedef büyük Türkiye, vakit Hatay vakti."

Dolmuş duraklarını da ziyaret eden Yayman, eğitim görmek için çocukluğunun dolmuş duraklarında geçtiğini belirterek, doğduğu Çamsarı Mahallesi'nden Kırıkhan merkeze eğitim için 6 yıl gidip geldiğini söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Amik Ovası Kırıkhan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title