Haberler

Yayadan Kaçarken Araçlara Çarpan Motosikletli Genç Hayatını Kaybetti

Kadıköy'de Karşısına Çıkan Yayadan Kaçmak İsterken Motosikletin Hakimiyetini Kaybeden ve Park Halindeki Otomobillere Çarpan Genç Hayatını Kaybetti. Motosikletin Çarptığı Şahıs İse Hafif Şekilde Yaralandı.

Kadıköy'de karşısına çıkan yayadan kaçmak isterken motosikletin hakimiyetini kaybeden ve park halindeki otomobillere çarpan genç hayatını kaybetti. Motosikletin çarptığı şahıs ise hafif şekilde yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza, saat 11.00 sıralarında Kadıköy Moda Mahallesi Yoğurtçu Çayırı Caddesi üzerinde meydana geldi. 34 EN 8925 plakalı motosikleti kullanan ve aşırı hızlı olduğu öğrenilen Yasin Topaloğlu (20), Yoğurtçu Çayırı Caddesi'ne geldiğinde karşısına bir yaya çıktı. Lale Sokak'tan çıkarak caddeyi karşıya geçmek isteyen 54 yaşındaki Mustafa Öcal'ı (54) son anda fark eden Yasin Topaloğlu, yayaya çarpmamak için motosikleti yan yatırdı. Ancak, bunda başarılı olamayan Topaloğlu, önce yayaya,

arkasından da park halindeki otomobillere çarptı. Önce 34 ZK 8191 plakalı Honda marka cipe yandan çarpan motosiklet, önünde duran 43 RN 733 plakalı Opel marka otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosikletin üzerinden uçan Topaloğlu, yine park halindeki 34 J 9309 plakalı okul servisinin arka camına kafasını vurdu. Yola fırlayan motosiklet ise karşı yönden gelen bir kamyonete çarptı. Kafasında kask olmadığı görülen Yasin Topaloğlu yere düşerek hayatını kaybetti.

Kaza sırasında kolu kırıldığı anlaşılan Mustafa Öcal ise bir araçla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Mecidiyeköy'de ikamet ettiği ve Moda'daki motosiklet tamircisi arkadaşlarının yanına geldiği öğrenilen Yasin Topaloğlu'nun cesedi, yapılan incelemenin ardından Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

(İST-ED-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title