Haberler

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde Pedal Bastılar

Beşiktaş Meydanı'nda toplanan bisikletli bir grup, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden Anadolu Yakası'na geçti.

Beşiktaş Meydanı'nda toplanan bisikletli bir grup, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden Anadolu Yakası'na geçti.

Beşiktaş Meydanı'ndan itibaren 38 kilometre pedal basan grup üyeleri, sahil yolunu takip ederek dün açılışı yapılan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün girişine geldi.

Kendilerine "Köprü Bisikletçileri" adını veren grup adına konuşan Uğur Kürşad Ağansoy, 3. köprüden geçen ilk bisikletliler grubu olduklarını ve bunun heyecan verici olduğunu kaydetti.

Ağansoy, "Bisikletlerimizle farkındalık yaratmak ve trafikte bisikletlilere karşı duyarlı olunması için bisikletli arkadaşlarla toplanıp köprünün açılışının ertesi günü geçme fikrini düşündük. Bu nedenle böyle bir etkinlik yapmaya karar verdik. Bisikletliler olarak İstanbul'da azınlık olmadığımızı, toplumda özellikle de trafikte sürücülerin bizlere karşı daha duyarlı olmalarını ve buna dikkat çekmek için böyle bir etkinlik düzenledik." diye konuştu.

Köprüyü polis eskortu eşliğinde kateden grup üyeleri, daha sonra şehir hatları vapuruna binerek Avrupa Yakası'na döndü.

Kaynak: AA / Güncel

Beşiktaş Meydanı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title