Haberler

Yavuz Bülent Bakiler'den Konferans

Tatil İçin Balıkesir'in Manyas İlçesindeki Termal Tesislere Gelen Şair Bülent Yavuz Bakiler, Sözde Ermeni Soykırımı ve Türkçe Konusunda Konferans Verdi.

Tatil için Balıkesir'in Manyas ilçesindeki termal tesislere gelen şair Bülent Yavuz Bakiler, sözde Ermeni soykırımı ve Türkçe konusunda konferans verdi.

Köylere Hizmet Götürme Birliği toplantı salonunda yapılan sohbet toplantısına, Manyas Kaymakamı Resul Çelik, Cumhuriyet Savcısı Recep Kömürcü, Salur Sağlık Ocağı Doktoru Orhan Beşiroğlu ve Salur Karakol Komutanı Mehmet Tufan, Milli Eğitim Müdürü Temiray Çelik, eğitimciler ve vatandaşlar katıldı. Ülkede iki ordu bulunduğunu, birinin askeri, diğerinin ise kültür ordusu olduğunu belirten Bakiler, maalesef kültür ordumuzun zayıf olduğunu dile getirdi. Bakiler, dilin çok önemli olduğuna işaret ederek, dil olmasa dinin bile anlaşılamayacağını belirtti. Türk insanın kitap okumadığından yakınan Bakiler, ülke olarak çok okumamız gerektiğini söyledi.

(SÖ-MŞ-RA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title