Haberler

Yavaş, Şampiyon Güreşçiyi Kabul Etti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Avrupa Güreş Şampiyonası'nda altın madalya kazanan ASKİ Sporlu Rıza Kayaalp'i kabul etti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Avrupa Güreş Şampiyonası'nda altın madalya kazanan ASKİ Sporlu Rıza Kayaalp'i kabul etti.

Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre Yavaş, Avrupa Güreş Şampiyonası'nda başarı elde eden ASKİ Sporlu güreşçiler, ASKİ Spor Kulübü Başkanı Mehmet Genç, antrenör ve yöneticilerini makamında kabul etti.

Yavaş, sporcuları tebrik ettikten sonra kazandıkları başarılardan dolayı gururlandıklarını vurgulayarak, "Hepinizi tebrik ediyorum. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak göğsümüzü kabarttınız. Bizim sizin üzerinizde henüz bir emeğimiz yok, emeği olan herkesten Allah razı olsun. Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak elimizden geleni yapıp desteğimizi bundan sonra da sürdüreceğiz." dedi.

Avrupa Güreş Şampiyonası'nda grekoromen stil 130 kilo finalinde Gürcü rakibi Lakobi Kajaia'yı yenen ASKİ Sporlu Güreşçi Rıza Kayaalp ise Türkiye'ye daha fazla şampiyonluk getirmek için çalışacağını belirterek, "Bundan sonraki hedefim bu seneki Dünya Şampiyonası'nda altın madalya kazanmak ve daha önce alamadığım Olimpiyat altınını 2020'de Tokyo'da kazanmak. İnşallah Tokyo Olimpiyatları'nda yine bayrağımızı göndere çektireceğiz. " diye konuştu.

Yavaş, kabulün ardından başarılı güreşçiler için pasta kesti.

Kaynak: AA / Güncel

Ankara Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title