Haberler

Yattığı Dernek Binasında Sıkılınca Ortalığı Ayağa Kaldırdı

Erzincan'da Misafir Olarak Yatırıldığı Alperen Ocakları'na Ait Binada Canı Sıkılan 85 Yaşındaki Süleyman Akbulut, Camı Açarak Yardım İsteyince Gelen İtfaiye Ekipleri Tarafından Merdiven Uzatılarak Aşağıya İndirildi.

Erzincan`da misafir olarak yatırıldığı Alperen Ocakları`na ait binada canı sıkılan 85 yaşındaki Süleyman Akbulut, camı açarak yardım isteyince gelen itfaiye ekipleri tarafından merdiven uzatılarak aşağıya indirildi.

Vali Recep Yazıcıoğlu Caddesi üzerinde bulunan ve üç katlı binanın en üst katında faaliyet gösteren Alperen Ocakları`nın penceresinden bugün saat 09.45`te bir vatandaş yardım istedi. İşareti gören vatandaşlar, durumdan polis ve itfaiyeyi haberdar etti. Gelen itfaiye ekipleri merdiven uzatarak Süleyman Akbulut`u pencereden aldı ve aşağıya indirdi. Çevrede güvenlik önlemi alan polislerden biri de ayakkabısız olan Süleyman Akbulut`u kucağına alarak ekip otosuna taşıdı. Akbulut, daha sonra Devlet hastanesi`ne götürülerek kontrolden geçirildi. Hasta olduğunu ve binada bir gece misafir olarak kaldığını söyleyen Akbulut, Polis Merkezi`ne götürüldü ve oradan köyüne gönderildi.

İÇERİDE SIKILMIŞ

Kayseri Alperen Ocakları Başkanı Halim Albayrak, Üzümlü İlçesine bağlı Sansa Köyü`nden gelen ve hasta olan Süleyman Akbulut`u, kimsesi olmadığı için hastanede baktırdıklarını, bir gece de ocak binasında yatırdıklarını söyledi. Albayrak, ``Yemek ihtiyacı karşılanan Akbulut, ocak binasında yattı. Sabahleyin görevli arkadaş tarafından köyüne gönderilecekti. İçerde sıkılmış olacak ki, camı açarak vatandaşlardan yardım istemiş`` diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title