Haberler

Yattara Galatasaray'a

Alacağının Geç Yatırılması Nedeniyle Trabzonspor'la Bağlarını Kopartan Yattara, G.saray'ın Gündeminde.

Alacağının geç yatırılması nedeniyle Trabzonspor'la bağlarını kopartan Yattara, G.Saray'ın gündeminde.

Trabzonspor'dan Yattara açıklaması

Sabah gazetesinin haberine göre: "Galatasaray, 160 bin dolarlık alacağının gününden geç yatırıldığı gerekçesiyle Trabzon ile ipleri koparan Yattara için düğmeye bastı. İlk görüşme olumlu geçti. Gineli yıldız İstanbul'a uçabilir..

Ankaragücü'nün 23 yaşındaki stoperi Emre Güngör'ü renklerine bağlayarak ara transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Galatasaray, Trabzonspor ile yollarını ayıran İbrahima Yattara'yı kadrosuna katmak için harekete geçti. Sezonun ilk yarısı boyunca Lincoln'ün yokluğunda rakip sahaya top taşıyacak bir futbolcunun eksikliğini hisseden sarı-kırmızılı yönetim, Gineli yıldızın menajeri vasıtasıyla gerçekleştirdiği ilk görüşmede olumlu yanıt aldı. Daha önce yaptığı açıklamalarda çocuğunun eğitimi için Trabzon'dan ayrılmak istediğini ve kariyerini Ü ç Büyükler'den birinde sürdürmeyi planladığını kesin bir dille ifade eden Yattara'nın, nihayet bu kadar ciddi bir şekilde eline geçen 'İstanbul'a göç' şansını değerlendirmek niyetinde olduğu öğrenildi.

FRANCK RIBERY GİBİ

Trabzonspor ile ipleri koparmasının gerekçesi olarak 160 bin dolarlık alacağının gününden geç yatırılmasını gösteren İbrahima Yattara, bir anlamda Franck Ribery'nin Marsilya'ya 'kaçmasını' engelleyemeyen Galatasaray'a aynı şekilde transfer olacak. Bordo-mavili kulüpteki kariyerine son vermeye hazırlanan Yattara, Türkiye macerasına 2003-2004'te başladı. Samet Aybaba döneminde yıldızlaşan ve kendine özgü çalımlarıyla herkeste hayranlık uyandıran 26 yaşındaki orta saha oyuncusu, Ziya Doğan tarafından kulübeye mahkum edilmişti. Ancak Ersun Yanal'ın gelişi İbrahima Yattara için adeta 'ikinci bahar' olmuştu. "

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title