Haberler

Yatan Değil, Çalışan Belediye Olacağız

Saadet Partisi Oltu İlçe Teşkilatı, 2014 yerel seçimlerine Sebahattin Bektaş ile girecek. Oltu Belediye Başkanlığı için ilk adayı Saadet Partisi Oltu İlçe Teşkilatı açıkladı.

Oltu Belediye Başkan Adayı Sebahattin Bektaş'ı parti binasında düzenlenen tanıtım toplantısıyla kamuoyuna açıklayan Saadet Partisi Oltu İlçe Başkanı Mehmet Akbulut, "Yatan değil, çalışan bir belediye" anlayışıyla 30 Mart 2014 Yerel seçimlerine hazırlanacaklarını söyledi.

OLTU'YA 24 AYAR HİZMET YAPACAĞIZ

Saadet Partisi Oltu Belediye Başkan Adayı Sebahattin Bektaş, "Oltu'ya sevdalı bir kardeşiniz olarak inşallah ilçemize 24 ayar bir hizmet yapacağız." dedi.

Seçimlerin hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Başkan Adayı Bektaş, "Milli Görüş belediyeleri yatmaz çalışır. Bizim hedeflerimizi diğerleri rüyaların da bile göremezler. Biz Allah'ın izniyle her şeyimizle hizmete hazırız. Milli Görüş belediyelerinin hayali de hedefi de büyük olur. Yeter ki bu inançlı kadrolara halkımız 'evet' desin. Gündüz 9 saat, gece de rüyada çalışırız." Derken uzun yıllardır ticaretle uğraşması nedeniyle ilçe halkını yakından tanıdığını ve sorunlarını bildiğini kaydetti.

Sebahattin Bektaş, "Bizim, halkımızla aramızda perde veya aracı olmaz, olamaz. Herkese bir telefon kadar yakınım. 10 yılda anlatamadıklarınızı, inşallah 10 dakikada anlatacaksınız. Sağlıklıyım ve saadetliyim. Gökteki meleklerle, en güzel dileklerle saygı ve sevgilerimi sunuyorum" diyerek önümüzdeki günlerde bir seçim beyannamesi hazırlayarak ilçe kamuoyu ile paylaşacaklarını aktardı.

BU MİLLET MHP VEYA AK PARTİ'YE MAHKÜM DEĞİL

Yerel seçimlere 5 ay kala Oltu Belediye Başkan adaylarını açıklayarak seçimlerde ne kadar iddialı olduklarının ilçe kamuoyu tarafından bilinmesinin önemine değinen SP Oltu İlçe Başkanı Mehmet Akbulut, "Türkiye'de İstanbul ve Ankara gibi büyükşehirler Milli Görüş belediyeciliğiyle tanışmışken, Oltumuz maalesef henüz bunu başaramadı. Milletimizin önünde çok büyük bir imkan var. O da 30 Mart yerel seçimlerinde Oltu'yu Milli Görüş belediyeciliğiyle tanıştıracağız ve hizmet nasıl oluyormuş göreceksiniz." dedi.

Oltu'da seçimlerin üç parti arasında geçeceğini öne süren SP Oltu İlçe Başkanı Mehmet Akbulut, "Oltu'da yerel seçimler Ak Parti, MHP ve Saadet Partisi arasında geçecek. İnanıyoruz, bu defa milli görüşü Oltu'yla tanıştıracağız. Saadet Partisi gerçekten Türkiye'de ve Oltu'da sistemlerin alternatifidir. Bu millet Ak Parti veya MHP'ye mahküm değildir." Diye konuştu.

MEVCUT BELEDİYE BAŞKANININ OLTU'YA KATACAĞI BİRŞEY KALMAMIŞTIR

SP Oltu İlçe Başkanı Mehmet Akbulut, Oltu'nun son 10 yıldır beklenilen hizmete bir türlü kavuşamadığını belirterek "Soruyorum sizlere; Allah aşkına mevcut belediye başkanı bundan sonra Oltu'ya ne katacak? Sorsanız kendine 'Acaba benden sonra gelen adam ne yapacak' der ama cevabını mevcut aday adayları veriyor. Broşürlerine baktığınızda Oltu için onlarca projeleri var. Bu da demek oluyor ki Oltu'nun çok eksiği var. Tabii onlara da sormak istiyorum buradan; aynı teşkilattan olmanıza rağmen madem bu kadar projeniz vardı, neden götürüp belediye başkanına vermediniz? Böyle bir teşkilatçılık olur mu?" şeklinde eleştirilerde bulundu.

SORUNLAR ÇÖZÜME KAVUŞMADI

Konuşmasında ilçede yaşanan sorunların bugün halen daha devam ettiğine atıfta bulunan Akbulut, "10 yıl önce suyumuz içiliyor muydu; içilmiyordu, bugün de içilmiyor. 10 yıl önce otoparkımız var mıydı; yoktu, bugün de yok. Yine 10 yıl önce umumi açık tuvalet var mıydı; yoktu, bugün de yok. İlçe dediğiniz bir bütün olarak, her şeyiyle şehir gibi olmalıdır, şehircilik anlayışıyla yönetilmelidir. Şehirler köy oldu, köyler şehir oldu sanki. Köylerde içilecek su var, şehirde yok. Şahsen milli görüşçü bir belediye başkanı bu şekilde yönetmiş olsaydı, ben onu bir daha aday göstermezdim. Beceremiyorsun, yapamıyorsun derdim." dedi.

Yerel seçimlerin ülke ve ilçe için hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Saadet Partisi Oltu İlçe Başkanı Mehmet Akbulut, demokratik ve huzur içerisinde bir seçim sürecinin yaşanması dileğini yeniledi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Akbulut Ak Parti Oltu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title