Haberler

Yaşlılık Hali

İsveç'te Kırmızı Işıkta Durduğunda Derin Uykuya Dalan Urs Maurer (78) Adındaki Yaşlı Adamın Ehliyetine, Arkasındaki Sürücülerin Çaldığı Kornalara Rağmen Uyanmaması Üzerine Çağrılan Polis Tarafından El Konuldu.

İsveç'te kırmızı ışıkta durduğunda derin uykuya dalan Urs Maurer (78) adındaki yaşlı adamın ehliyetine, arkasındaki sürücülerin çaldığı kornalara rağmen uyanmaması üzerine çağrılan polis tarafından el konuldu.

İsveç'in Bottmingen kentinde, şehrin işlek meydanında kırmızı ışıkta uykuya dalan ve bir türlü uyandırılamayan adam trafikteki diğer sürücülere zor anlar yaşattı. Trafikteki araçların çaldığı korna sesleri ve aracının camına vurulmasına rağmen bir uyandırılamayan adam, olay yerine çağrılan polis tarafından zorla uyandırıldı. Yaşlı sürücü, polise yeni ve ağır sayılabilecek bir öğle yemeği yediğini, yeşil ışık gecikince uykusunun geldiğini ve gözlerini bir daha açamadığını söyledi. Anlattıkları inandırıcı olsa da müsamahakar davranmayan İsveç Polisi, gerekli işlemlerin ardından Maurer'in ehliyetine el koydu.

(AİS-OYK-OYK-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title