Haberler

Yaşlılara Güzellik Bakımı

Samsun'da Yaşlılar, İlkadım Belediyesi Hanımlar Lokali Tarafından Güzellik Bakımından Geçirildi.

Samsun'da yaşlılar, İlkadım Belediyesi Hanımlar Lokali tarafından güzellik bakımından geçirildi.

İlkadım Belediyesi 18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla Hanımlar Lokali'nde bulunan güzellik salonunda Hüsniye Akbaş (52), Şerife Özay (65), Çimen Araç (65), Gülhanım Soysal (63) ve Melahat Özbay'ı (63) güzellik bakımından geçirdi. Ücretsiz olarak yapılan güzellik bakımında yaşlı kadınlara emilasyon, cilt bakımı, maske, cilt analizi, fön ve saç kesimi yapıldı. Yaşamları boyunca ilk defa güzellik salonuna gitmenin sevincini yaşayan yaşlıların, mutlu oldukları gözlendi. Yaşamı boyunca sadece evinde kendi kendine bakım yaptığını belirten Çimen Araç, eşinin kendisini görünce şaşıracağını dile getirdi.

Bakım yaptıran 5 yaşlı kadının arasında her ay düzenli olarak bakım yaptıran tek kişi olan Gülhanım Soysal ise, "Yaşıma rağmen sürekli bakım yaptırıyorum. En son bir gezi esnasında ABD'nin New York şehrinde bakım yaptırdım" diye konuştu.

İlkadım Belediyesi Hanımlar Lokali Güzellik Salonu sorumlusu Nuray Çavuşoğlu, kadınların yaşlarının ilerlemesi nedeniyle bazı cilt sorunlarının olduğunu belirterek, anlamlı bir günde onları gençleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

(İG-SA-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title