Haberler

Yaşlılar ve Öğrenciler Buluşuyor Projesi

Samsun'un Vezirköprü Kaymakamlığı'nca '18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası' Çerçevesinde 'Yaşlılar ve Öğrenciler Buluşuyor Projesi' Hazırlandı. Kaymakam Adem Arslan, Proje Kapsamında Okul Müdürleriyle Toplantı Yaptı. Kaymakamlığı Toplantı Salonu'nda Yapılan Toplantıda,

Samsun'un Vezirköprü Kaymakamlığı'nca '18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası' çerçevesinde 'Yaşlılar ve Öğrenciler Buluşuyor Projesi' hazırlandı. Kaymakam Adem Arslan, proje kapsamında okul müdürleriyle toplantı yaptı. Kaymakamlığı Toplantı Salonu'nda yapılan toplantıda, tespit edilen okullarda görev yapan rehber öğretmen ile projede görev alan öğrenciler, ilgili şahısları evlerinde grup olarak ziyaret ederek hediyelerini vermelerini ve onlarla sohbet ederek karşılıklı sevgi alışverişinde bulunulmasını isteyen Kaymakam Arslan, "Okullarımızdaki öğrenciler ile yaşlılarımızı bir araya getirmek, Yaşlılara Saygı Haftası etkinlikleri çerçevesinde yaşlılarımızı hatırlamak, onlara olan saygımızı, verdiğimiz değeri ifade etmek ve onlardan çocuklarımıza esirgemedikleri sevgileri aşılamak istedik. Görevli öğretmen ve öğrenciler tarafından kendilerine verilecek olan hediyeleri, kendilerine verilen değerin bir göstergesi olarak kabul edeceklerdir" dedi.

Toplantıda, projede 58 okul tarafından tespitleri yapılan 70 yaş üzeri ihtiyaç sahibi 221 kişi için hazırlanan 50 YTL nakit ve çeşitli gıda maddelerinin yer aldığı gıda paketi, okul müdürlerine teslim edildi. Projenin maliyetinin 20 bin 181 YTL olduğu öğrenildi.

(ŞU-SA) 17.03.2008 19:25 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title