Haberler

Yaşlılar, Vali Can Direkçi'yi Ziyaret Etti

Yaşlılar Haftası Nedeniyle Yücel Huzurevinde Kalan Yaşlılar ve Türkiye İşçi Emeklileri Cemiyeti Başkanı Celal Çetin ve Yönetim Kurulu Üyeleri Vali Can Direkçi'yi Ziyaret Ettiler.

Yaşlılar Haftası nedeniyle Yücel huzurevinde kalan yaşlılar ve Türkiye İşçi Emeklileri Cemiyeti Başkanı Celal Çetin ve yönetim kurulu üyeleri Vali Can Direkçi'yi ziyaret ettiler.

Yücel huzurevinde kalan yaşlılar ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Vali Direkçi'yi ziyaret eden Başkan Çetin, yaşlılar haftasında yapılacak etkinlikler hakkında bilgi verdi.

Huzurevinde kalan yaşlıların sorunlarını dinleyen Direkçi ise, "Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Yaşlılarımıza saygı ve itibar göstermek bir minnet borcudur. Bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamlarını sağlamak toplum olarak öncelikli görevlerimiz arasındadır. Ömrünün büyük bir kısmını topluma ve ülkeye hizmet etmekle geçirmiş insanların, yaşadıkları ve bakıma muhtaç oldukları dönemde ömürlerinin sonuna kadar insan onuruna yakışır bir şekilde bakımlarının sağlanması toplumumuzun yapısında var olan sevgi, saygı ve dayanışmanın sürekliliğinin sağlanması ile mümkün olacaktır" dedi.

(HK-İÇ)

19.03.2007 18:28 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title