Haberler

Yaşlılar Haftası Kutlamaları

Seyranbağları Huzurevi'ndeki Yaşlılar Haftası Etkinliklerinde, Bazı Huzurevi Sakinleri Türküler Söyleyip Halaylar Çekerken, Bazıları da Ziyaretlerine Gelmeyen Çocuklarına Özlemlerini Gözyaşları İçinde Anlattı.

Seyranbağları Huzurevi'ndeki Yaşlılar Haftası etkinliklerinde, bazı huzurevi sakinleri türküler söyleyip halaylar çekerken, bazıları da ziyaretlerine gelmeyen çocuklarına özlemlerini gözyaşları içinde anlattı.

Yaşlılar Haftası nedeniyle düzenlenen etkinliklerden biri de bugün Seyranbağları Huzurevi'nde gerçekleştirildi. Huzurevi sakinleri, canlı müzik eşliğinde oyunlar oynayıp halaylar çekerken, bazıları da mikrofonu kapıp arkadaşlarına türküler söyledi. Yaklaşık bir yıldır huzurevinde yaşayan ve felçli olan 73 yaşındaki Müşerref Yeşiloğlu'nun çocuklarına özlemi ise herkesi duygulandırdı. Yeşiloğlu, huzurevinde kendilerine çok iyi bakıldığını ancak, iyileşmek ve bir an önce evine dönmek istediğini anlattı. Çocuklarının yurt dışında olduğunu ve onları göremediği için çok üzüldüğünü söyleyen Yeşiloğlu, zaman zaman çocuklarının ziyaret eden huzurevi sakinlerini gördüğünde çok üzüldüğünü anlattı. Yeşiloğlu, yurt dışındaki çocukları ve torunlarına da gözyaşları içinde el sallayarak onları çok özlediğini söyledi.

Hamide Yardımoğlu da, kendisini ziyaret eden kimse olmadığını belirterek, 4 çocuk büyüttüğünü ancak hiçbirinin ziyaretine gelmediğini söyledi. Göğüs kanseri olduğunu anlatan Yardımoğlu, "İçki içenin anası babası olur mu? Ben onu içsin diye değil, bana baksın diye büyüttüm" diyerek dert yanarken, çocuklarına söyleyecek birşeyi olmadığını dile getirdi. Bur başka huzurevi sakini ise, huzurevinde çok mutlu olduğunu, çocuklarının ve torunlarının sürekli ziyaretine geldiklerini anlattı. Bu arada, huzurevi sakini bir teyzenin, kamerayı fotoğraf makinesi zannederek, muhabire "Beni konuşturma, resmimi çeksin" sözleri herkesi güldürdü. Seyranbağları Huzurevi sakinleri canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler. Bazıları oyunlar oynayıp halaylar çekerken, bazıları mikrofonu kapıp türkü söyledi.

(MÜG-MAY-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Meteoroloji'den toz taşınımı ve fırtına uyarısı! 24 Nisan yağmur var mı, hava nasıl olacak? 21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title