Haberler

Yaşlılar Haftası

Burdur Valisi Şerif Yılmaz ve AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Yaşlılar Haftası nedeniyle mesaj yayımladı.

Burdur Valisi Şerif Yılmaz ve AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Yaşlılar Haftası nedeniyle mesaj yayımladı.

Vali Yılmaz, mesajında, büyükleri yük olarak görmeyen, sevgi, saygı ve hürmeti gösteren bir geleneğin mensupları olduklarını aktarak, şunları kaydetti:

"Medeniyetimizden bize miras olan toplumsal dokumuzun, aile bağlarımızın bozulmaması için de bu dokuyu, kültürü gelecek kuşaklara aktarmak devlet olarak millet olarak öncelikli vazifemizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle, bizleri yetiştiren bugünlere getiren tecrübe ve birikimlerinden her zaman istifade ettiğimiz, baş tacı olarak gördüğümüz değerli büyüklerimizin Yaşlılar Haftası'nı kutluyor, sağlıklı, mutlu, huzurlu yarınlar diliyorum."

AK Parti Burdur İl Başkanı Mengi

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi de mesajında, toplumsal yaşamın temel kuralının karşılıklı sevgi ve saygı olduğunu, Türk toplumunun da bu temel kural doğrultusunda toplumsal dayanışmayı yaşamın her evresinde ilke edindiğini ifade etti.

AK Parti olarak insanı merkeze alan bütüncül bir yaklaşımla yaşlıları yük değil, servet olarak gördüklerini, onların sağlıklı ve huzurlu bir hayat sürmelerini amaçladıklarını aktaran Mengi, şunları dile getirdi:

"Hükümetimiz olarak yaşlılarımız için evde bakım ve sağlık hizmetleri uygulamasını başlattık. Yaşlı yaşam evleri projelerimizi hayata geçirdik. 65 yaş üstü yaşlı aylığını 7,5 katına çıkardık ve yaşlılarımıza ücretsiz ulaşım hizmetini sağladık. Maaş kuyruklarında çekilen çileye son verdik. Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde yaşlılık konusuna hassasiyetle eğilip, büyüklerimiz için devrim niteliğinde politikalar üretmekteyiz. Bu duyguyla tüm büyüklerimizin Yaşlılar Haftası'nı kutluyor, nice sağlıklı ve mutlu günler temenni ediyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Şerif Yılmaz Ak Parti Burdur Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title