Haberler

Yaşlı Kadının Darp ve Gasp Edilmesiyle İlgili 3 Kişi Gözaltına Alındı

Yaşlı kadının darp ve gasp edilmesiyle ilgili 3 kişi gözaltına alındıDENİZLİ - Denizli'de yaşlı kadını yüzüne sprey sıktıktan sonra feci şekilde döverek altınlarını çalan şahsa yönelik yapılan soruşturmada 3 kişi gözaltına alındı.

Yaşlı kadının darp ve gasp edilmesiyle ilgili 3 kişi gözaltına alındı

DENİZLİ - Denizli'de yaşlı kadını yüzüne sprey sıktıktan sonra feci şekilde döverek altınlarını çalan şahsa yönelik yapılan soruşturmada 3 kişi gözaltına alındı.

Olay, geçtiğimiz 10 Ocak 10.00 sularında Denizli'nin Çal ilçesi Akkent Mahallesi Oturak Sokak'taki, bir evde meydana gelmiş ve kimliği belirsiz bir kişi evde tek başına yaşayan 74 yaşındaki 5 çocuk annesi, 17 torunu olan Ümmü Coşdan'ın kapısını çalarak, 'senin oğullarının arkadaşıyım' diyerek önce su istemişti. Kadın, su verdikten sonra kimliği belirsiz kişi, etrafı kontrol etmek amacıyla aşağı ve yukarıya çıkmış ve şahıs ikinci sefer su isteyince, 74 yaşındaki kadın içeriye su şişesini alarak kapıya gelmeye çalışmıştı. Kimliği belirsiz gaspçı o sırada, yanındaki spreyi yaşlı kadının yüzüne sıktı daha sonra kadının yüzüne vurarak, feci şekilde darp etmişti. Yaşlı kadın, gaspçıdan kurtulmak için parmaklarını ısırmış ve iki parmağı ısırılan gaspçı, yaşlı kadının boynundaki beşi bir yerde denilen altını kolyesini çalarak evin arkasındaki odanın penceresinden kaçmıştı.

Olayın ardından çalışma ilçe jandarma ekipleri, çevredeki köye ve Bekilli ilçesine kadar geniş çaplı bir soruşturma yaptı. Yapılan çalışma kapsamında 3 kişi gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemleri biten 3 şüpheli Çal Adliyesine sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Denizli Akkent Çal 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title