Haberler

Yaşlı Kadını Boğazını Keserek Acımasızca Öldürdü

Güncelleme:

Kahramanmaraş'ta boğazı kesilerek vahşice öldürülen Nezihe Temel'in katil zanlısının, torunun arkadaşı olduğu ortaya çıktı. Katil zanlısı ifadesinde, 'pişmanım' dedi.

Kahramanmaraş'ta boğazı kesilerek öldürülen Nezihe Temel'in (79) katil zanlısının, torununun cezaevinden arkadaşı Uğur Alp Düzdoğan (24) olduğu ortaya çıktı. Temel'in yüzüğü ile küpelerini de alan ve yaşlı kadının kendisine kahvaltı hazırladığını da belirten Düzdoğan, "Kahvaltı malzemelerini mutfağa götürürken kadına yumruk atıp yere düşürdükten sonra boğazını kestim" dediği belirtildi.

GÜVENLİK KAMERALARI TARAFINDAN YAKALANDI

Kayabaşı Mahallesi'nde 30'uncu sokaktaki müstakil evinde oturan Nezihe Belen, geçen Cuma günü evinde boğazı kesilerek öldürüldü, cesedi ise torunun gelini tarafından bulundu. Polisin olay yerinde yaptığı incelemede kadının yüzünde morluklar tespit edilirken, yaşlı kadının küpeleri ile yüzüğünün gasp edildiği belirlendi. Nezihe Temel'in katilini yakalamak için Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği özel bir ekip kurdu. Olayın meydana geldiği yerlerdeki tüm güvenlik kamera görüntülerini inceleyen ekip, evin bir üst sokağındaki marketin güvenlik kamerasında, marketin önünden geçen bir kişiden şüphelenerek araştırma yaptı. Yapılan araştırma sonunda değişik suçlardan sabıkalı Uğur Alp Düzdoğan olduğu belirlendi.

YAŞLI KADININ ALTINLARI SALDIRGANIN EVİNDEN CIKTI

Özel ekip, dövmecilik yapan ve olaydan bir gün önce de Aydın'dan geldiği belirlenen şüphelinin Serintepe Mahallesi'nde kaldığı evi tespit ederek operasyon düzenledi. Şüpheliyi evde bulamayan ekipler, yaptıkları aramada kanlı elbiseler ile yaşlı kadının küpeleri ve yüzüğünü ele geçirdi. Daha sonra evin önünde beklemeye başlayan ekip, dün sabaha karşı Uğur Alp Düzdoğan'ı eve gelirken yakalayarak gözaltına aldı.

ÖNCE YUMRUK ATTI SONRA BOĞAZINI KESTİ

Emniyete götürülen ve yüzünde yaşlı kadının tırnak izleri de ortaya çıkan Uğur Alp Düzdoğan suçunu itiraf etti. Nezihe Temel'in torunuyla cezaevinde arkadaş olduğunu ve yaşlı kadının yalnız yaşadığını bildiğini belirten Düzdoğan, cezaevinde kalan torununun arkadaşı olduğunu ve onun selamını getirdiğini söyleyince de Nezihe Temel'in kendini eve aldığını söyledi. Düzdoğan'ın, "Kadın bana kahvaltı hazırlayıp balkonda ikram etti. Kahvaltı malzemelerini mutfağa götürürken kadına yumruk atıp yere düşürdükten sonra boğazını kestim. Kulaklarındaki küpeleri ile parmağındaki yüzüğü alarak olay yerinden kaçtım" diye ifade verdiği belirlendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kahramanmaraş Kayabaşı Belen 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (19)

ug:

insanlar gittikçe hayvanlasıyor saldırgan hale geldik ne anlıyış ne insanlık ne acıma hiç bişey kalmadı ne ouyor bu topluma

14
0
yanıtYanıtla
FİLO:

PİŞMANMIŞ KÖPEK. ALLAH BELANI VERSİN . İNSANLIK DİP YAPMIŞ.

11
2
yanıtYanıtla
AVUKAT ÇETİN KAYAR:

SOL GÖRÜŞLÜ BİRİYİM ANCAK İSLAM CEZA HUKUKUNDAKİ KISAS HÜKMÜNÜN EN MÜKEMMEL CEZA KARŞILIĞI OLDUĞUNA İNANIYORUM. KEŞKE BU GİBİ SUÇLARDA UYGULANSA

10
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Boylelerini fare zehiri ilezehirliyeceksin aci cekerek olsun zibidi 30 yil yatsinda anasinin fotografini gorsun ama kanunlar sert degil 3 5 bilemedin 8 yilsonra disarda bir de bu yetmiyormus gibi af cikarmaya calisiyorlar ne guzel ulke isle sucu 1 kac yil sonra serbessin

10
0
yanıtYanıtla
SADECE YOK ET:

İDAM KENDİ GÜCÜYLE YÖNETİLEN ÜLKELERE OLUR. . . .

9
1
yanıtYanıtla
hakkı dayı:

Ana babalar çocuklarını egitmede yetersiz kalıyorsa,,göreve devlete hükümete ve diyanete düşmezmi..???

9
0
yanıtYanıtla
DİYARBEKİRLİ:

AF ÇIKSIN DİYENLER, İŞTE BUNUN GİBİLERİNİ TEKRAR DIŞARI SALACAKLAR HA O ZAMAN. . .

8
0
yanıtYanıtla
zion:

içerde haysiyet sahibi birileri insanlık namına bu ş. size aynısını yapsın

8
0
yanıtYanıtla
elif reyyan:

böyle pisliklere ölüm hakk yaşatmayın beslemeyin cani ruhluyu

8
0
yanıtYanıtla
m:

pişmanım mı ???? ne istedin lan zavallı yaşlı kadından . . . onursuz haysiyetsiz

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title