Haberler

Yaşlı Kadının Eşeğe Yaptığı İşkence Büyük Tepki Çekti

Güncelleme:

Çorum'da çekilen, yaşlı kadının eşeğe işkence yaptığı iddia edilen görüntüler hayvanseverleri ayaklandırdı. Yaşlı kadın, savunmasında eşeğe masaj yaptığını söyledi.

Çorum Sungurlu ilçesine bağlı Eşme köyünde kayıt altına alınan, yaşlı kadının eşeğe işkence yaptığı iddia edilen görüntüler hayvanseverleri ayaklandırdı.

VİDEODA GÖRÜLEN ŞAHISLARIN İFADELERİ ALINDI

Görüntülerin internette yayılmasının ardından dün gece saatlerinde köye giden Sungurlu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, konuyla ilgili soruşturma başlatırken, videoda görülen şahısların ifadelerini aldı. Köye çağrılan Sungurlu Belediyesi'ne ait araç ile eşek Çorum Belediyesi hayvan barınağı rehabilitasyon merkezine götürüldü. Sohayko derneğinden yapılan açıklamaya göre, "Derneğe gelen ihbarda hasta olduğu gözlemlenen eşeğin sopalar ile şiddete uğraması kanımızı dondurdu" denildi. Dernek Başkanı E. Yasin Yılmaz, "Eşeğin hasta veya yatalak olduğu açıkça görülen videoda eşeğe çeşitli şiddet uygulanmakta. Bu sadece videoda gördüğümüz. Bir bölüm devamında neler yaşandı bilemiyoruz ancak araştırıyoruz" dedi.

'ÇORUM BELEDİYESİ İŞKENCEYE DUYARSIZ KALMADI'

İhbar sonrası Çorum İl Jandarma Alay Komutanlığına bilgi verdiklerini anlatan Yasin Yılmaz, "Alay komutanımız, komutan yardımcılarımızın çok duyarlı davrandılar. Anında Sungurlu İlçe Jandarma Komutanlığı'na talimat vererek şahısların ifadelerinin alındığı söylendi. Ayrıca Çorum Belediyesi de duyarsız kalmadı. Belediye Başkanı Zeki Gül'de şiddet gören eşeği şahıslardan almak için ekip yönlendirdi. Konuyu yakinen takip ediyoruz" şeklinde konuştu. Hayvan hakları konusundaki yeni yasanın biran evvel çıkması gerektiğini belirten Sohayko Başkanı Yılmaz, bu kişilerin cezalandırılmasını talep etti.

'AYAKLANSIN DİYE YAPTIM'

Şiddet uygulamadığını söyleyen eşek sahibi Elmas Ayçiçek, eşeği hareket ettirmek için ona masaj yaptığını ifade etti. "Ben asla şiddet uygulamadım. Ayaklansın diye ayaklarına masaj yaptım" dedi. Elmas Ayçiçek'in, Alzheimer hastası olduğunu ileri süren Bekir Ayçiçek ise, "Yengem 80 yaşında Alzheimer hastası olan birisi. Eşeğin ayaklanması için şiddet değil ayaklarını ovuyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Jandarma Çorum 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (88)

Öğretmen Teyze:

Evladlarım:40 yıllık emekli bir öğretmenim,,eşşekleri egitmek çok zor iştir..ömrüm onları egitmekle geçti,,içlerinde tek tükte olsa,adam ettiklerimde oldu,ancak çogu eşek olarak kaldı.

19
9
yanıtYanıtla
Mıstık:

Gülmekten karnıma agrılar girdi valla;)) hahaha

yanıt1
yanıt1
Yolcu:

Ögretmenim !!!! Ögrenic iyide ögretnmenden süphe ederim. Cünkü cogunlukla kendilerini bir is bireyi olarak görüyor Ögretmen statusunda degiller Saygilarimlan

yanıt1
yanıt2
Ögrenci:

Aynen Öğretmenim.

yanıt2
yanıt0
esnaf ali:

daha bu sabah muhabbeti geçti oğuma dedimki git öğretmenine sor! Bir eşşeği at olarak eğitebilirmisin.

yanıt2
yanıt1
recepp:

Eşek eğitmeni olduğunu bilseydi hiç bir veli sana öğrenci emanet etmezdi.

yanıt1
yanıt1
raco:

o ayaklanan hayvanseverlerden biri alıp eşşeğe baksın

19
0
yanıtYanıtla
Güneş:

Eşek hasta; nasıl kalksın ki ? Asıl eşek, eşeğin derdini anlayamayan kadın eşektir !

16
2
yanıtYanıtla
Ercüment:

Ortada işkence yok onlarla uğraşacağınıza gidin okul kenarlarında uyuşturucu satanları deşifre edin eşeğin aklına karpuz kabuğu koymayın...

13
2
yanıtYanıtla
ÇORUM NERESİ:

ULAN KOCA ATATÜRK AYAR VEREMEMİŞ ÇORUMUN YOZGATIN DAVARLARINA BIRAKIN KENDİ HALLERİNE KARDEŞ KARDEŞ GEÇİNSİNLER HAYVANLARLA

6
8
yanıtYanıtla
Tüm 88 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title