Haberler

Yaşlı adama zorla maske takıp kafasına kolonya döken şüpheli: O benim arkadaşım

Güncelleme:

Bağcılar'da yaşlı adamı durdurarak yüzüne zorla maske takıp başına kolonya döken şahıs adliye getirildi. Muhabirlerin "Neden böyle bir şey yaptınız?" sorusuna zanlı, "O arkadaşım benim. Pişmanım hiç kimse bu durumda olmak istemez" yanıtını verdi.

Sosyal medyada yaşlı bir adamın yüzüne zorla maske taktığı ve kafasına kolonya döktüğü görüntülerle tepki çeken O.K. isimli zanlı hakkında Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılmıştı. Bugün emniyette işlemleri tamamlanan O.K adliyeye getirildi.

"O ARKADAŞIM BENİM, PİŞMANIM"

Şüpheli O.K. kolonyayı yaşlı vatandaşın kafasına zorla sıkmadığını söyleyerek, "O arkadaşım benim. Onu tanıyorum o da beni çok iyi tanıyor. 8 tane dil bilen insan nasıl şizofren hastası olabilir. Pişmanım hiç kimse bu durumda olmak istemez" dedi.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Sosyal medyada büyük tepki toplayan görüntüde, yaşlı bir adamı durduran gençler, yüzüne zorla maske takarak başına kolonya dökmüştü. Görüntüde "Virüsün birini bulduk" diyen şahıs, gitmek isteyen yaşlı adamı "Bak lan buraya" diyerek zorla durdurmuştu. "Virüs vakasına yakalanmış acil müdahale timi geldi" diyerek yaşlı adama maske takan genç, başına da kolonya dökmüştü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bağcılar Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (11)

XAD:

ALLAH DEVLETE ZEVAL VERMESİN

4
2
yanıtYanıtla
denız:

Allah devletımızı yonetıcılerımızı basımızda daım kılsın

3
0
yanıtYanıtla
adalet:

aslında virüsün bu geri zekalılara bulaşması gerekiyor nasıl bir nesil yetişiyor

3
0
yanıtYanıtla
Adomo Güldalo:

tek viüs sensin bundan haberin varmı merak etme seninde b ir yerlerine kolonyağı dökerler birgün

1
0
yanıtYanıtla
DJ BORİS BREJCHA:

8 DİL BİLEN ŞİZOFREN :))))))))) İLK VE TEK OLACAKSIN.

1
0
yanıtYanıtla
IHTIYAR:

ADAMA ŞAKA YAPMIŞ. NOLMUŞ BANA DA YPIYILAR. HEPİNİZ ÇOHH BİLİYİNIZ

0
1
yanıtYanıtla
Tuncer:

Pisliği yap, yakalanınca hemen geri vites. Çok delikanlısınız ya!

0
0
yanıtYanıtla
Cisse:

8 dil bilsen ne olur 8 gr beyin olduktan sonra

0
0
yanıtYanıtla
Cisse:

Yorumun doğrusu:Amca 8 dil biliyor, senin gibi 8 gr beyni olmayanlar saygısızlık yapıyor. Amcanın ellerinden öpüyorum.

yanıt0
yanıt0
Sultan Abbas:

Dünya korkuyor biz dalga geçip virüsüsle şaka yapıyoruz bakanımız bir şehiri zap edemiyoruz diyor tablo korkutucu bir hak alıyor ama bizim insanımız dalga geçiyor virüsle........

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title