Haberler

Kağıt Toplayan Çocuk, Sokak Ortasında Cinsel İstismara Uğradı! O Anlar Kamerada

Güncelleme:

Ankara'da yaşlı adam, kağıt toplayan çocuğa cinsel istismarda bulundu. O sırada yoldan geçen bir sürücü, istismar anını cep telefonuyla kaydedip sosyal medyada paylaştı.

Ankara'nın trafik durumuna dair paylaşımlar yapılan 'Ankara'da Trafik Yaşam' adlı sosyal medya grubunda cinsel istismar videosu paylaşıldı. Videonun çekildiği sırada etrafta bulunanların müdahale etmemesi tepki topladı.

YAŞLI ADAM, KAĞIT TOPLAYAN ÇOCUĞA CİNSEL İSTİSMARDA BULUNDU

Ankara Esertepe'de Çambaşı Caddesi üzerindeki Mevlana Kültür Merkezi önünde kaydedildiği belirtilen görüntüde yaşlı adam kağıt toplayan çocuğun yanına geliyor. Trafikteki bir aracın içerisinden kaydedilen görüntülerde şahsın çocuğa bir şeyler söylediği ardından da eliyle göğsüne dokunduğu görülüyor.

Videoyu izleyen sosyal medya kullanıcıları, istismarcı adamın yanı sıra bir çocuğun istismara uğradığı anı görüntüleyip olaya müdahale etmeyen kişiye de tepki gösterdiler.

Kaynak: Duvar.com

Kaynak: Haberler.com / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (45)

HAKIM SAVCI VAR MI:

yahu bıçaklanıyorsun kalbinin 1 santim altına gelip ölmezsen sanık tutuksuz yargılanıyor adam yaralamadan , ölmezsen ceza vermiyorlar , böyle adalet sistemi olduktan sonra isteyen her suçu işler , zaten cezası yok diyor adamlar

16
0
yanıtYanıtla
ÇEKENDE KALİTE YOKTUR:

İNİP NİYE DÖVEMEDİN LAN ADANADA OLACAKTI BUNU YAPAN POLİSE VERİN DİYE DUA EDERDİ ÇEKECEĞİNE İN DÖVSENE. . .

14
1
yanıtYanıtla
Venom:

yaptırım yok yaptırımm. göz boyamak için bugün içeri alırlar yarın salarlar yine ortalığa. hal böyle olunca da bu ve bunun gibiler cesaretleniyor. başta ki sözde ADALET partisi ama ülkede adalet denen bir şey kalmamış

10
4
yanıtYanıtla
ŞEHMUS:

keko seni anca muz cumhuriyetleri paklar

yanıt2
yanıt0
Venom:

koyun beyinsiz amip

yanıt1
yanıt1
ZEHRA:

Olup bitenleri onaylamamak ile konuyu siyasi partiye endekslemenin mantığı? Söz konusu parti iktidar değil iken bu tür konuların varlığından bihaber miydik? Kanun koyucu TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ''dir. Meclisimizde dünden bugüne iktidar sdc AKP değildir. Haklılıklarımızı her daim her iktidardan talep edip yasalaşmasını isteyebiliriz. Yeter ki konuları saptırmayalım.

yanıt1
yanıt0
zuzuuuuuu:

çekim yapacağına müdahale edeydin

13
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ÇEKİMİ YAPAN ŞAHSIN O AN İHBAR YA DA ŞAHSEN MÜDAHALESİ DAHA DOĞRU OLABİLİRDİ.

12
0
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Bu görüntüyü çekip sosyal medyaya yayacağına inipte o adamı linç etseydin.

11
0
yanıtYanıtla
Cebrail:

Onun canını alırdımda allah istemedi !

yanıt0
yanıt0
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title