Haberler

    Beşiktaşlı Ricardo Quaresma'nın Performansı, Yaşlandıkça Artıyor

    Güncelleme:

    Quaresma varsa, gol sorunu yok. Portekizli yıldız bu sezon Beşiktaş formasıyla çıktığı 14 karşılaşmada yaptığı 7 asist ve attığı 2 golle, 9 gole katkıda bulundu. Özellikle son Rizespor karşılaşmasında ortaya koyduğu futbolla büyük takdir toplayan Q7'nin bu performansı, dünyanın da gündemine girdi.

    Portekizli yıldız, 'Futbolcu yaşlanınca performansı düşer' tezini de çöpe attı. Çünkü Beşiktaş'ta her sezon grafiğini yükseltti. En verimli sezonunu ise bu yıl yaşadığı matematiksel olarak istatistiklere yansıyor. Portekiz'de Avrupa şampiyonluğu yaşayan Quaresma'nın, Beşiktaş'taki 7 asist ve 2 gollük performansı, skora en yüksek katkıyı verdiği yılı yaşadığını gösteriyor. 19 maçta 9 gole katkı yapan Q7, 0.64'e ulaştı. 2015-2016 sezonunda Beşiktaş formasıyla 37 karşılaşmaya çıkan Q7, 0.35'lik bir skor katkısı oranı yakalamıştı. Bir sonraki sezon 44 maçta, 0.52'ye çıkan tecrübeli oyuncu geçen sezon da 38 müsabakada yer almış ve 0.44'lük bir skor katkısıyla göz doldurmuştu.

    133 MAÇTA 36 ASİST YAPTI

    Quaresma, Beşiktaş forması giymeye başladığı son 4 sezonda 133 karşılaşmada, 36 asist yaparak, yüzde 33'lük bir başarıya imza attı. Ricardo Quaresma bu sezon ise 14 maçta 7 asistle, bu konuda rakipsiz olduğunu gösterdi. Kanatta oynayan Q7, 0.14'lük maç başına doğrudan gol katkısı da sağladı. Genk maçında taraftarla sorun yaşayan ve "İstemiyorlarsa ayrılabilirim" diyen Quaresma, Rize performansıyla onların da yeniden gönlünü kazandı.

    PORTEKİZ'DE GÜNDEM QUARESMA

    Quaresma'nın, Rizespor karşısındaki performansı Portekiz basınından da büyük övgü aldı. Genk karşısında taraftarın slıkladığı Quaresma'nın, Rize karşısında yeniden tribünlerle barıştığı belirtildi. Ojogo, Quaresma, 'Beşiktaş'ta parladı ve sol ayağıyla mesaj verdi' başlığını attığı haberinde yıldız oyuncunun 3 asistle çok iyi bir iş çıkardığı maçta, bir de penaltı kaçırdığını hatırlattı.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor? 31 Mart 2024 Pazar günü havalar nasıl? Seçim günü hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl? Emekli promosyonları bugün mü veriliyor? Emekli promosyon başvurusu nereden yapılır?
    500

    Yorumlar (7)

    Kenan:

    Küçük maçların futbolcusu bir maç önce küfür yiyen değilmi bu

    0
    12
    yanıtYanıtla
    dori:

    büyük maçlarda kayıp bu adam. onun büyüklüğü küçük maçlarda

    0
    6
    yanıtYanıtla
    Ruhi-BJK:

    küçük maç mı kaldı bu devirde, Anadolu takımını yenen derin bir oh çekiyor o hafta.

    yanıt3
    yanıt0
    Emre D.:

    her ne kadar taraftarın yaptığını tasvip etmesemde bazı oyuncuları kendine getirmiş. beşiktaşı seven bir futbolcu taraftara saygısı var performansı hep bu maçtaki gibi olmalı ki taraftarda onu her daim sevsin. vogner love gibi çöp değil en azından .

    4
    1
    yanıtYanıtla
    BQ7NİZ:

    Addamsın Quaresmaaa. . Seni sevmeyen ölsün, az seven sakat kalıp sürünsün. .

    3
    1
    yanıtYanıtla
    _._:

    Yaşlandıkça denmiş, yaşı yok haberde, yaşı yazmıyor, enteresan:)

    1
    0
    yanıtYanıtla
    beşiktaş:

    sensiz olmuyur Q7 sensiz bjk yoktur

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title