Haberler

Yasin Öztekin'in Hedefleri Büyük

Galatasaray'ın, Kayseri Erciyesspor'dan transfer ettiği ve 4 yıllık mukavele imzaladığı Yasin Öztekin, sarı-kırmızılı ekibe katkı sağlamak için elinden geleni yapacağını söyledi.

Yasin Öztekin, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanın ardından medya mensuplarının sorularını yanıtladı ve yeni takımındaki hedeflerini anlattı.

Galatasaray için her sezonun çok önemli olduğunu, ancak bu bu sezonun daha da fazla önem taşıdığını dile getiren Öztekin, "Dördüncü yıldızı takmak istiyoruz. Ben de bu konuda takımıma yardımcı olabilmek için geldim. Elimden gelen her şeyi yapacağım. İyi çalışacağım, çok mücadele edeceğim. Tabii ki yüksek rekabet var ama bunu bilerek geldim" diye konuştu.

Fenerbahçe ile yapacakları TFF Süper Kupa maçını heyecanla beklediğini aktaran Öztekin, "Sezona TFF Süper Kupa'yı kazanarak başlamak istiyoruz. O kupayı kazanmak istiyoruz. Benim de Türkiye'de ilk kupam olacak. Bunun için çok çalışmalıyız" ifadelerini kullandı.

-"Transfer süreci zor geçti"

Yasin Öztekin, transferiyle ilgili Galatasaray ve Kayseri Erciyesspor arasında pazarlıkların yaşandığı sürecin zorlu geçtiğini kaydetti.

"Transfer görüşmeleri 4 hafta sürdü ve zor bir süreçti" diyen Öztekin, "Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Gerçekten zor bir süreçti. Başkanlar ilk başta anlaşamadı, Kayseri Erciyesspor Başkanı yüksek ücret istedi, Galatasaray o rakamı vermek istemedi. Bu tür şeyler yaşandı. Sonuçta burada olduğum için çok mutluyum. İyi ki anlaşmışlar, iyi ki buradayım. Gerçekten Türkiye'nin en büyük kulübüne geldim" değerlendirmesinde bulundu.

Öztekin, yeni takımında Koray Günter, Veysel Sarı ve Umut Gündoğan'ı tanıdığını da sözlerine ekledi. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Florya Metin Oktay Tesisleri Kayseri Erciyesspor Yasin Öztekin Galatasaray Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title