Haberler

Yasin Börü ve Arkadaşları Anıldı

Ayn el Arap bahanesiyle 6-7 Ekim 2014'te yapılan izinsiz gösterilerde katledilen Yasin Börü ve arkadaşları Batman'da anıldı.

Ayn el Arap bahanesiyle 6-7 Ekim 2014'te yapılan izinsiz gösterilerde katledilen Yasin Börü ve arkadaşları Batman'da anıldı.

Diyarbakır'da üç yıl önce ihtiyaç sahiplerine kurban eti dağıtırken PKK yandaşlarınca katledilen Yasin Börü, Hasan Gökguz, Riyad Güneş ve Hüseyin Dakak için HÜDA PAR Batman İl Başkanlığınca bir düğün salonunda anma etkinliği düzenlendi.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ve Rehber İlahi Grubu'nun okuduğu ilahilerin ardından Yasin Börü ve arkadaşlarının hayatlarıyla ilgili sinevizyon gösterimi yapıldı.

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, yaptığı konuşmada, aradan 3 yıl geçmesine rağmen Yasin Börü ve arkadaşlarının acılarının yüreklerdeki tazeliğini koruduğunu söyledi.

PKK terör örgütünün Kürtlere büyük zarar verdiğini belirten Şahin, şunları kaydetti:

"Kürtler sosyal bağları güçlü iken, bu PKK üzerinden Kürtlerin bağları parçalandı. Baba oğula, dayı oğlu hala oğluna düşman oldu. Kürtlerin içerisinde ektikleri düşmanlıkla kardeşi kardeşin kanına soktular. Babayı oğlunun kanına soktular. Bu pis ideolojileri yüzünden kadınların ve gençlerin ahlakını bozuyorlar. Marksist ideoloji ile Kürtlerin arasına bu mikrobu soktular."

Programa HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Aydın Gök, Cemal Çoban, Alimler ve Medreseler Birliği Genel Başkanı Enver Kılıçaslan da katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Diyarbakır Batman Riyad PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title