Haberler

Yasemin 'You Can Dance'da 3. Oldu

Alman Sat 1 Televizyonunda Yayınlanan 'You Can Dance' Adlı Dans Yarışmasında Türk Kızı Yasemin Çelikkan, Yarı Finalde Elenerek Almanya'nın En İyi Üçüncü Dansçısı Oldu.

Alman Sat 1 televizyonunda yayınlanan ''You can Dance'' adlı dans yarışmasında Türk kızı Yasemin Çelikkan, yarı finalde elenerek Almanya'nın en iyi üçüncü dansçısı oldu.

Yaklaşık 6 haftadır yüzlerce yarışmacıyı geride bırakmasına rağmen yarı finalde elenen Yasemin, göz yaşlarını tutamadı.

Yasemin, program sonunda çok üzgün olduğunu belirterek, ''Benim için çok garip bir hafta oldu. Sanki eleneceğimi hissettim. Ama kısmet değilmiş. Bana bugüne kadar destek veren herkese teşekkür ediyorum'' dedi.

Yarışmanın kendisine çok büyük bir tecrübe kazandırdığını ifade eden Yasemin, çok karmaşık duygular yaşadığını ve gelecekte neler yapmak istediğini henüz planlamadığını belirtti.

''You can Dance''ın yarı finalini stüdyoda izleyen Yasemin'in Türk hayranları, 24 yaşındaki dansçı için ''Seninle gurur duyuyoruz'', ''Türk dans kraliçesi'' yazılı pankartlar açtılar.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title