Haberler

Yasemin Yalçın İsyan Etti!

'Kızım Şeker Hastası ve Reklamlarda Dondurma Görünce Ağlamaya Başlıyor. Bu Reklamlar Dursun!'

'KIZIM ŞEKER HASTASI VE REKLAMLARDA DONDURMA GÖRÜNCE AĞLAMAYA BAŞLIYOR. BU REKLAMLAR DURSUN!'

Yarattığı tiplemelerle 'güldüren kadın' olarak anılan ünlü komedyen Yasemin Yalçın'ın son yıllarda yüzü pek gülmüyor! Yalçın, şeker hastalığına yakalanan kızının sağlık sorunları nedeniyle üzüntülü günler geçiriyor. Henüz 5 yaşındayken şeker hastası olduğu öğrenilen ve 3 yıldır her gün iğne vurulan kızı Eda'yı takip eden oyuncu, onu kontrol altında tutmak için okulda bekliyor. Yalçın'ın en büyük derdi ise televizyondaki çikolata ve dondurma reklamları!

Reklamlarda gördüğü dondurmayı yiyebilmek için kızının ağladığını, ancak ona yediremedikleri için çok üzüldüklerini belirten oyuncu, dondurma reklamı çıktığında kanal değiştirmek için kumandaya atladıklarını söylüyor. Yalçın, şöyle konuşuyor: 'Biz çok üzgün günler yaşıyoruz. Okulda arkadaşları çok yardımcı oluyor. Ancak televizyon reklamlarında çocuk yiyemediği şeyleri yine görüyor ve isyan ediyor. Hasta olduğu ya da parası olmadığı için dondurma yiyemeyen çocuklar da düşünülmeli. Dondurma reklamları bu kadar detaylı ve özendirici gösterilmemeli.'

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title