Haberler

Yaşar İpek, Eski Sevgilisini Unutamayan Seren Serengil'i Terk Etti

Güncelleme:

Seren Serengil, yanlışlıkla eski sevgilisinin fotoğrafını beğenince yeni sevgilisi Yaşar İpek olay çıkarttı. İpek, sevgilisini anında terk etti.

Seren Serengil, Mart 2017'de flört etmeye başladığı Özay Bakır'dan Aralık'ta ayrılmıştı. Serengil, 1 ay önce de şarkıcı Yaşar İpek ile yeni bir maceraya yelken açmıştı. Sevgililerin bu yaz nikah masasına oturacağı söyleniyordu. Ama önceki gece bomba patladı, yollar ayrıldı.

YANLIŞLIKLA BEĞENDİ

İddiaya göre; Seren Serengil eski sevgilisi Özay Bakır'ın Instagram hesabına bakarken yanlışlıkla beğeni butonuna bastı. Hemen silse de durumu fark eden bir takipçisi ekran görüntüsü alıp Yaşar İpek'e gönderdi. Yaşar İpek de kıyameti koparıp Seren'den ayrıldı.

Seren ve eski sevgilisi Özay Bakır:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Seren Serengil Yaşar İpek Magazin Haberler

500

Yorumlar (13)

Yok artık!:

Bu kadınları makyajsız görseniz bu haberlerin hep faso fiso olduğunu, adamların bunun gibi medya şöhreti ve çevresi olan kadınlarla reklam yaptığını anlarsınız. Bu kadıncağızda ne boy var, ne bacak. Saçlar hep ekleme. dudak şiş, gözler lens, yüz şişirme, bir ton makyaj. Annenize o kadar uğraş verilsin bunun yanında film artisti kalır.

36
2
yanıtYanıtla
...:

senin gülbenden ne farkin kaldi :p

33
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ne ara sevgili oldunuz da şimdi ayrılıyorsunuz :) çocuk oyuncağı gibi ya . . canım sıkıldı ee hadi ayrılalım gibi . . Allah ıslah etsin sizi

21
1
yanıtYanıtla
amire:

adam bundan kurtulmak için bahane arıyormuş iyi olmuş:)

6
0
yanıtYanıtla
Cimbom:

Reklam Turşu Reklamı

5
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

her iki tarafında kalitesi ortada reklam aşkı gerçekten aşık olmayı bilmiyorlarki kalite yerlerde yüz karaları

2
1
yanıtYanıtla
SEYİT:

MİLETTE NE MİDE VAR ARKADAŞ

2
1
yanıtYanıtla
Hatice:

Ülkenin tüm sorunu bitti de bunların derdi kaldı...

2
0
yanıtYanıtla
öztürk serengil:

yakında seren yenisini bulur onu allayıp pullayıp anlatır, sonra o da bir bahaneyle sıvışır. . . Kızım artık aklını başına topla, bi ağır ol. . . nedir bu rezillikler. .

0
1
yanıtYanıtla
SAD:

Hiç komik değil. Vefat eden bir insanin ismini çirkin yorumlarınıza alet etmişsiniz. Sizi kınıyorum. . .

yanıt1
yanıt0
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title