Haberler

Yaşar İpek, Berkay'a Kafa Atan Arda'ya Küfrederek Sert Tepki Gösterdi

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Yaşar İpek, sosyal medya hesabından Berkay'ın burnunu kıran Arda Turan'a, çok sert tepki göstererek küfür etti.

Bir eğlence mekanında ünlü futbolcu Arda Turan'ın popçu Berkay'a kafa atarak burnunu kırmasının ardından, Yaşar İpek sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Arda Turan'a çok sert tepki gösterdi.

Yaşar İpek, Berkay'a Kafa Atan Arda'ya Küfrederek Sert Tepki Gösterdi

"NAMUSUN NAMUSUMDUR"

Instagram hesabından Berkay destek veren Yaşar İpek paylaşımına, "Kardeş bildiğim kim varsa namusu namusumdur namusuzluk edende karşısında beni bulur p... kurusu bunlar Beko'm" notunu ekledi.

Yaşar İpek, Berkay'a Kafa Atan Arda'ya Küfrederek Sert Tepki GösterdiYAŞAR İPEK- BERKAY

NE OLMUŞTU?

Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin, yaşanan olayı şu şekilde anlatmıştı: "Arda koluma dokundu kulağıma eğildi ve 'Evli olmasam seni kaçırmazdım. Çok güzel kızsın' dedi. Ben de 'Ne diyorsun kendine gel' dedim. Berkay gördü ve duydu. Sonra Arda'nın kulağına eğilip 'Eşimi gönderiyorum şimdi erkek erkeğe konuşacağız' dedi. O anda bana döndü Berkay 'Hadi eve göndereyim seni' dedi. Ve tam kafasını çeviriyordu ki Arda o anda yumruğu patlattı. Bir anda oldu. Berkay asla bir kere bile dokunmadı ona. Bir kere bile vurmadı. Sadece sakin bir şekilde, Özlem'i göndereyim 'konuşacağız erkek erkeğe' dedikten sonra Arda yumruk attı."

Yaşar İpek, Berkay'a Kafa Atan Arda'ya Küfrederek Sert Tepki Gösterdi

Yaşar İpek, Berkay'a Kafa Atan Arda'ya Küfrederek Sert Tepki Gösterdi

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Arda Turan Yaşar İpek Magazin Haberler

500

Yorumlar (43)

htr37:

ardalar yıldızlara benzer o kimseye asılmaz ama ona asılırlar. ulaşamayınca iftira atarlar. işleri hep reklam. ARDA ADAMSIN

5
17
yanıtYanıtla
murat:

evli kadınlarla gezen yuva yıkan birini ne cok sever olmus bu mıllet

20
2
yanıtYanıtla
ssss:

Berkay Bey nasıl oluyomuş başkasının karısına göz dikmek?

20
1
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

ŞU İPEK AMCASININ EVLENECEĞİ KIZLA YATAN ELİNDEN ALAN DEĞİL Mİ NAMUSTAN BAHSEDİYOR YAAVEREN VERENGİL''in Kocası yalanda değil hani vermediği kalmadı :-)

19
0
yanıtYanıtla
.......!!!!:

keşke YAŞAR okusa bu yorumu:-)

yanıt6
yanıt0
bnm:

Bravo süper yorum, klavye delikanlısı

yanıt1
yanıt3
123:

Ünlünün namusu mu olur. Bugün biriyle yarın biriyle. . . (Sorsan arkadaşız derler)

12
5
yanıtYanıtla
Canerin ahı:

yaşar ipek kim alimünyum ya

13
3
yanıtYanıtla
Ttttttttttt:

Yaşar ipek bi sen eksiktin. Karşındaki adam başkasının karısıyla başka ülkelerde gezdi. Hem berkay bundan dolayı suçlu. Hem de Arda bu yaptıklarından dolayı suçlu.

16
0
yanıtYanıtla
bak seeennn:

Evli kadınla bebek odasında ne yaptığı bilinmeyen bir kişilik, sebebi bilinmeyen bir nedenden ötürü bu kişinin burnunu kıran başka bir kişilik, ve araya maydanoz olan bambaşka bir kişilik. Ver odunu =)

14
1
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title