Haberler

Yaşar Holding 69 Yaşında

Güncelleme:

Yaşar Holding 69. Kuruluş yıldönümünü, yöneticilerinin bir araya geldiği törenle kutladı.

Kuruluş yıldönümü kutlama ve hizmet onurlandırma töreni geleneğini sürdüren Yaşar Holding 69. kuruluş yıldönümünü düzenlenen törenle kutladı. Yöneticilerini bir araya getiren törende 5, 10, 15, 20, 25, 30 ve 40. yıllarını dolduranlara hizmetlerinden dolayı sertifika verildi. Törende Yaşar Topluluğu'nun 2014 yılında bağımsız kuruluşlarca layık görüldüğü ödül ve belgeler de gurur tablosu olarak katılımcılarla paylaşıldı.

Törende konuşan Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı, "Yaşar Holding bu yıl 69. yılını kutluyor. Ülkemizin önemli topluluklarından biriyiz. Yaşar Holding, gıda ve boya sanayiinde öncü markalar yaratmayı başarmış ve bu öncülüğü kendi AR-GE, pazarlama ve marka yaratma becerisiyle oluşturmuş , uluslararası rekabette markalarıyla gücünü koruyan bir kurum.

Yaşar Topluluğu 69 yılda kurumsallaşma anlamında da çok önemli bir mesafe kaydetmiştir. Bugün Topluluğumuzun 6'sı halka açık olan şirketleri de dahil olmak üzere tüm şirketleri uluslararası denetim şirketleri tarafından denetlenmektedir. Topluluğumuz sürdürülebilir başarı için kurumsallaşmanın daha da önem kazandığı bir ekonomi ve iş ortamında çalışmalarını ödün vermeksizin sürdürmektedir.

Şirketlerimizin sürdürülebilir büyümesinin temelinde; 69 yıllık sanayi tecrübesi ve sektörel bilgi birikimi, kurumsal değerlerimiz, başta Pınar ve Dyo olmak üzere güçlü markalarımız, tüketici ve müşterilerine her zaman en kaliteli, en güvenilir ürün ve hizmetleri sunmayı esas alan iş anlayışımız, aidiyeti yüksek, yetkin ve tecrübeli insan kaynağımız, ülkemizin her köşesine ulaşan yaygın ve güçlü satış ve dağıtım ağımız yer alıyor.

İnsanımıza daha iyi bir yaşam sunma idealiyle çalışıyoruz. Türkiye'yi yurt dışında da temsil etmek misyonumuz. Hepimiz, Türkiye'nin markaları olan markalarımızı daha güçlü noktalara taşımak için çalışıyoruz. İnsan sağlığına ve insan yaşamına katkıda bulunan ürünler ve şirketler için çalışmak en kıymetlisi..." dedi.

Törende konuşma yapan Hedef Ziraat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Feyhan Yaşar, Dünya'nın değiştiğini ve bunu ve değişimi iyi anlamak gerektiğini belirtti, "iletişim ve internet sayesinde dünyamıza giren hızlı bilgi akımı ile artık bilgiye sahip olan değil bilgiyi en iyi kullanan başarılı oluyor" dedi. Her işte sürdürülebilirliğin önemini vurgulayan, insan yaşamı için bile çok önemli sayılan 69 yılın bir kurum için sürdürülebilir başarının göstergesi olduğuna dikkat çekti. Feyhan Yaşar"Kuruluş gününün anlamı aslında sürdürülebilirlik. Bu Grubun ruhunda, temelinde kurucuların ortaya koyduğu sürdürülebilirlik anlayışı var. Bir Grubun 70 yaşına kadar çalışması, ekonomiye katkıda bulunması ve istihdam sağlaması çok önemlidir. Tüm Yaşar Topluluğu çalışanları Topluluğumuzun ileriye gideceği her adımda çok değerlidir. Bu noktada babama, Selçuk Yaşar'a beni İnsan Kaynakları Departmanı'nda işe başlatarak, görev ve sorumluluk vererek, geleceğin işi bu olacak, buradan başla diyerek beni yönlendirdiği ve hayata bakışımı farklılaştırdığı için teşekkür ederim dedi ve tüm yönetici ve çalışanların "Yaşar" bayrağını Türkiye ve dünyada dalgalandırmak üzere çalıştığını söyledi.

Yaşar Holding İcra Başkanı Mehmet Aktaş, "Yaşar Topluluğu 69 yıla çok önemli eserler sığdırdı. Bu süreçte, Türkiye açısından gururla ifade edilen birçok sektör yaratıldı. Yaşar Topluluğu çalışanları olarak kurumumuzla gurur duyuyoruz" diye konuştu. Türkiye ekonomisinin gelecek vaadettiğine değinerek, genç nüfusun ekonomi için öneminin altını çizen, içte büyümenin yanı sıra dış pazarlarda da büyümenin önemine dikkat çeken Mehmet Aktaş, büyümenin niteliğinin önemli olduğuna değinerek kaynakları doğru kullanıp verimli büyümek ve mevcut eğilimleri dikkatli değerlendirmek çok önemli" dedi.

Törende Yaşar Topluluğu'nda çalışanlardan oluşan 28 kişilik Ritim Topluluğu sahne aldı. İki bölüm halinde gerçekleşen gösteride çalışanlar önce profesyonel vurmalı çalgılarla performans sergilerken ikinci bölümde Yaşar Topluluğu tarafından üretilen ürünlerin ambalajları ile hazırlanan gösteri sunuldu. Yaşar Topluluğu yöneticilerinin katılımıyla destek verdiği ritim gösterisi büyük alkış aldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yaşar Holding Selçuk Yaşar Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title