Haberler

Yaşar Alptekin: Borcumu Kapatınca Evleneceğim

Güncelleme:

Mankenliği bırakarak maneviyata yönelen Yaşar Alptekin, borçlarının kendisini strese soktuğunu söyleyerek, "Borcumu kapatınca evleneceğim." dedi.

Mankenliği bırakarak maneviyata yönelen Yaşar Alptekin, Show TV ekranlarında yayınlanan Her Şey Dahil programına konuk oldu.

"HUZURU BULDUM"

53 yaşından olduğunu ve bu yaştan sonra daha çok huzur aradığını söyleyen eski manken "Rabbim nasip etti bu huzuru buldum. Başkalarının da bu huzuru bulmasına vesile olurum diye gayret gösteriyorum" ifadelerini kullandı.

"KIZIM MANKEN OLSUN İSTEMEM"

Evinde kızıyla birlikte yaşadığını anlatan Alptekin, "Kızınızın manken olmasını ister misiniz?" sorusuna "İstemem" cevabını verdi.

Sonbaharda evleneceğinin müjdesini de veren eski manken "Bana kalsa yarın evleneceğim. Ben o kadar arzu ediyorum ama ayıptır söylemesi borcum var. Borcumu kapattıktan sonra evlenmeyi arzu ediyorum çünkü borçluyken insan biraz stresli oluyor" ifadelerini kullandı.

"EŞİM TESETTÜRE GİRECEK"

Eşinin kapanmasını istediğini de ekleyen Alptekin, "Allah'ın izniyle tesettüre girecek. İnşallah güzel bir hayatımız olacak." şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Yaşar Alptekin Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (164)

erdem 34:

sakal bırakmakla düzgün Müslüman olunmuyor sen ancak akp zihniyetlileri kandırabilirsizsahte hacı hoca seni

12
36
yanıtYanıtla
haydarmobilWeb@haberler.com:

Bu dengesizi ciddiye alan avanaktır

13
32
yanıtYanıtla
molla imam:

ya bu MIRDAR Adam Türkiye''de var''''''komşular ! diyorlar. sanki Afkanistan''da yaşıyor, gerici ! molla zihniyet, ve kalite SIFIR. .

12
32
yanıtYanıtla
haram künah:

ya alişan böyle gerici ! molla zihniyetleri, Neden bu Güzel stüdüyo''da osurtuyor.

7
37
yanıtYanıtla
yazik sana be:

yav Artist Yasar senin Atatürk devrimlerindendemi haberin yok Adam bu devirde bu kiliga girmeye utanir yav cumhuriyet devrimlerinin sefasini sürün sonrada nankörlük yapin yok öyle arkadas ya oldugun gibi görün yada göründügün gibi ol

11
32
yanıtYanıtla
doğrucu:

din işinde iyi para var. tavsiye ederim.

19
19
yanıtYanıtla
Abdullah KuloğluMobil-IOS:

Günahlardan temizlenemeyeceğini söyleyenler, Siz Allah (C.C.) ın elindekine kaadir misiniz? Bu ne büyük bir laf ve Allah (C.C.) a iftiradır. Şunu bilin ki Allah (C.C.) tevbeleri kabul eder. "O" bağışlayandır. Rahmeti azabını geçmiştir. "O" Tevvab dır, Rahman dır, Rahim dir. Günahları bağışlamayacağını ifade edenler ancak Cahillerdir.

15
23
yanıtYanıtla
YMMobil-IOS:

Seneler dir bu yolda eğer ciddi olmasaydı Çoktan eski hayatına dönerdi Allah hepimizi hidayete erdirsin inşallah

34
2
yanıtYanıtla
alemdarmobilWeb@haberler.com:

Kes sesini uyduruk dinci

16
18
yanıtYanıtla
selenmobilWeb@haberler.com:

Cok guzel ya allah herkese nasip etsin cok iyi bisey yapmis

27
5
yanıtYanıtla
Tüm 164 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title