Haberler

Yaşamkent Yapı Kooperatifi'nin Aranan Denetçisi Yakalandı

Ormanlık Arazide Bulunan 86 Daireyi 500 Kişiye Peşin Para ile Satan Yaşam Kent Konut Yapı Kooperatifi'nin Aranan Deneticisi Y.e.g., Üsküdar'da Bir Eve Yapılan Baskınla Yakalandı.

Ormanlık arazide bulunan 86 daireyi 500 kişiye peşin para ile satan Yaşam Kent Konut Yapı Kooperatifi`nin aranan deneticisi Y.E.G., Üsküdar`da bir eve yapılan baskınla yakalandı.

Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri, Üsküdar 1. Sulh ve Ceza Mahkemesi tarafından ¨Kooperatif vasıtasıyla yüzlerce kişiyi dolandırmak ve sahtecilik¨ suçu nedeni aranan Yılmazlar Yaşam Kent Konut Yapı Kooperatifi` nin deneticisi Y.E.G` yi yakalamak için harekete geçti. Üsküdar`da bir evde olduğu bilgisi üzerine yapılan baskında yakalanan Y.E.G. İstanbul Emniyet Müdürlüğü`ne getirilerek sorgulandı. Yapılan soruşturmada kooperatif yöneticilerinin, 2000 ve 2006 yılları arasında peşin para ile alarak daha sonra teslim edilmek üzere sattıkları Çengelköy`deki dairelerden yaklaşık 25 milyon YTL haksız kazanç elde ettikleri belirlendi. Burada işlemleri yapılan Y.E.G. Üsküdar Cumhuriyet Başsavcılığı`na sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title