Haberler
Güncelleme:

Sokaktaki MOBESE kameralarına takıldılar! Karda yürüyen çiftin bir anda yaptığı hareket hayran bıraktı

Sosyal medyada paylaşılan bir video, kısa sürede çok sayıda görüntülenme aldı. Kar üzerinde yürüyen çiftlerin yer aldığı görüntülerde, ikiliden birinin kar üzerine uzanması, diğerinin de ona eşlik etmesi çok beğenildi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (8)

Hamit Gündoğdu:

İçindeki çocukluğu yaşatanlar devamlı mutlu olun bizleri hem duygulandırdıniz hemde gülümsettiniz.

94
2
yanıtYanıtla
rap düelloları:

Karı kocayı sevgili yaptınız bravo...

59
14
yanıtYanıtla
Doğrucu Davud:

Karı koca sevgili olamaz mı?

yanıt2
yanıt4
Serdar Akdeniz:

dejenerasyonun bir başka versiyonu..

yanıt10
yanıt0
muro:

abi bunlar her mutlu ciftin sevgilinin ve kisinin yapacagi normal seyler.Anormalmis gibi nete dusmus. ben evlilik teklifimi karimin oldugu acik kafede helikopterle 200 gulun dalini atmisim(rusyada). evlendikten sonrada 6.kata karima cicek vermek icin sepetli vinc cagirdim.kimse beni haber yapmadi,gerekte yoktu zaten normal seyler bunlar.yeterki arada sevgi olsun,birazda imkan olunca dahada renk kazaniyor.

31
30
yanıtYanıtla
UğuR DURAN:

bu videodan romantizm çıkaranlara saygı duyarım ama ben öyle ahım şahım bir şey göremedim. Sanki ''Benim Yaptığımı Yapamazsın'' yarışması yapıyorlarmış gibi..

14
11
yanıtYanıtla
ahmet izmir:

Normalde gayet normal ve insancıl sayıln davranışlar, nedense haberlere konu oluyor bu ülkede. Verilen tepkiler ise çok yapmacık ve abartılı.

21
1
yanıtYanıtla
ferfer:

ne varki bunda???

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title