Haberler

Menteşe'de 30 ton kireç dağıtıldı

Güncelleme:

Muğla'nın Menteşe ilçesinde, 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde 30 ton kireç dağıtıldı. Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Saburhane Mahallesin'nde düzenlenen programda 30 ton kireç dağıttı, mahalle sakinleriyle badana yaptı.

Muğla'nın Menteşe ilçesinde, 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde 30 ton kireç dağıtıldı.

Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Saburhane Mahallesin'nde düzenlenen programda 30 ton kireç dağıttı, mahalle sakinleriyle badana yaptı.

Gümüş, Menteşe'de evlerin ve bacaların beyaza boyanmasının bir gelenek olduğunu söyledi.

Kireç dağıtım geleneğinin Saburhane Meydanı Karşıyaka Mahallesi'nde başladığını belirten Gümüş, "Kireç dağıtımımız kentsel sit alanındaki mahallelerimizi kapsıyor. Etkinlik kapsamında kentsel sit alanındaki 9 mahallemizde 30 ton kirecimizi vatandaşlarımıza ücretsiz olarak dağıttık. Kırmızı kiremitleri, beyaz badanaları ile meşhur evlerimizin ve bacalarımızın beyaza boyanması bir gelenektir. Beyaz badana aynı zamanda şehrimizin temizliğini de gösterir. Vatandaşlarımız da bu konuda çok duyarlı." dedi.

Kaynak: AA / Yaşam

Dünya Çevre Günü Bahattin Gümüş Dünya Muğla Gümüş Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title