Haberler

Esnaf, denetime gelen valinin ateşini ölçerek dükkana aldı

Güncelleme:

Esnaf, denetime gelen valinin ateşini ölçerek dükkana aldı Maske ve sosyal mesafe denetimi yapan Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu'nu esnaf ateşini ölçerek iş yerlerine aldı.

Esnaf, denetime gelen valinin ateşini ölçerek dükkana aldı
SİNOP - Maske ve sosyal mesafe denetimi yapan Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu'nu esnaf ateşini ölçerek iş yerlerine aldı. Vali Karaömeroğlu da esnafa kurallara uydukları için teşekkür etti.
Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu ve Belediye Başkanı Barış Ayhan şehir merkezinde maske ve sosyal mesafe denetimi yaptı.
Vali Karaömeroğlu yaptığı açıklamada, "Mutlu şehir olarak anılan Sinop'umuzu sağlıklı şehir olarak da anılmasını istiyoruz" dedi.
Türkiye genelinde gerçekleştirilen denetimler kapsamında, Sinop'ta da ekipler sahaya indi. Gelincik Mahallesi Fatih Caddesi üzerinde alışverişin yoğun yapıldığı alanlarda denetim yapan Vali Karaömeroğlu, kurallara uyulması konusunda vatandaşı ve esnafı uyardı.
İş yerlerine tek tek girip denetim yapan Vali Karaömeroğlu'nu esnaf, ateşini ölçerek iş yerlerine aldı. Vali Karaömeroğlu ise esnafa kurallara bu denli uydukları için teşekkür etti.
Bazı esnaflar kendilerinin kurallara uyduğunu ancak gelen müşterilerin kurallara uymadığı için uyarılarda bulununca tepki ile karşılaştıklarını söyledi.
"Amacımız vatandaşa ceza yazmak değil. Amacımız farkındalık oluşturmak" diyen Vali Karaömeroğlu, "81 vilayetimizde valilerimiz, kaymakamlarımız, belediye başkanlarımız, esnaf odalarımız ile beraber böyle bir farkındalık denetimi yapıyoruz. İnsanlarımızı yılmadan usanmadan bıkmadan uyarmaya devam ediyoruz. Hemen hemen 3-4 günde bir sahaya iniyoruz. Ayrıca denetim ekiplerimiz de var. Bizim dışımızda yüzlerce de denetim ekibimiz her gün dolaşıyor İnşallah 'Birimiz ve Hepimiz İçin' mottosuyla bu denetimlere yılmadan usanmadan devam edeceğiz. Bu mücadeleyi hep birlikte kazanmamız lazım. Hep birlikte kazanabiliriz. Tek tek insanların kurallara uyması yeterli olmuyor, birlikte uyumamız lazım bu mücadeleyi birlikte kazanmanız lazım. Onun için vatandaşlarımıza bu kurallara uymaya davet ediyorum. İnşallah birlikte bu mücadeleyi kazanacağız" diye konuştu.
Vali Erol Karaömeroğlu'na denetimler sırasında Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan, Vali Yardımcısı Orhan Gazi Karakaş, İl Emniyet Müdürü Cahit Şahin ve Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Yüksel de eşlik etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Muammer Erol Barış Ayhan Sinop Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title